جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
309
مثلا اینجا در مورد چاوش و آرش باهات هم نظرم دلیلایی هم که براشون آوردی از نظر من بیگناه مورد قبولن فعلا

@Moonsa

شما تمام جملاتی که بکار بردی جمع بود و بولدش کردم تا راحت تر باشه فهمیدنش . میای میگی راجع این 2 نفر باهام موافقی بعد میگی بنظرم بی گناه مورد قبولن ! مشخصه این جمله ت راجع به هر دو نفر بوده نه یک نفر ! در حالی که یکی گناهکارم بوده یکی شهروندم موقتا. الم شنگه هم نیستش به هر حال پستت این مظمون رو داره که جفتشون شهروندن پس باید روشن میشدم :دی

آرش
پسندها
337
@پویا
جثه ریزتُ موش بخوره.:دی شاید خواستم برای افراد جدید مشخص باشه. شاید خواستم ببینم خودش یا بقیه چی میگن. شاید هیچ دلیل خاصی نداشته.:دی
برو این دام بر مرغ دگر نه. نایس ترای بای د وی به قول فری اینا.:دی
توی لیست بازیکنان که مشخصه برلین یاسینه. :دی حالا یا اینیه که تو می‌گی، یا اینکه چون دو دور قبل با اینکه می‌دونستی یاسینه ولی مجبور بودی تو تاپیک بگی برلین، طبق همون عادت گفتی.
به خاطر همین این واکنش دام ننداز و نایس ترای اینات یکم بی‌مورد بود به نظرم :دی تصور کردی قصدم چیه مثلا؟ :دی

@فری
@آرش:
یکی دو جا دیدم به رامتین سر نا خوداگاه گناهکاری ریپلای زدی، واقعا اعتقاد داری به این ناخوداگاه گناهکاری؟ میشه پروسش رو برام توضیح بدی؟ یعنی چطوریه که کسی که میدونه نقشش گناهکاره میره تو ناخوداگاهش طی یکی دو روز و چطور یهو توی بازی بروز میکنه؟ چی باعث میشه که مکانیسم دفاعی ذهن طرف از هم بپاشه و ناخوداگاهش و بریزه تو تاپیک؟
ببین «ناخوداگاه» که میگم از منظر روانشناختی نیست. شاید بهتره بگم پیش‌فرض ذهنی. امکان داره پیش‌فرض ذهنی گناهکار (تیمی)، یه بازیکن رو بیگناه در نظر بگیره صرفا چون می‌دونه توی تیمش نیست. حالا گناهکار اگه حواسش نباشه این پیش‌فرض ذهنیه ممکنه به‌طور ضمنی توی متن حرف‌هاش بیرون بزنه :دی حرف‌های قبلیم همین بود صرفا از عبارت ناخوداگاه استفاده کردم، غلط رایجیه. اوکی؟ :دی

@مهسا
@رامتین:

کمه نماد رو دیدم ناخوداگاه یاد سیدبندی افتادم:دی شایئم امیر خواسته بهمون بفهمونه که هر گروه در چه حدیه:)) در کل اشاره جالبی بود. 10 تا نماد شهروندی که میمونه چاوش، صدرا، فری، مهسا، خلفی، مهدی، محمد، محمدرضا، هادی و سعید. با این حساب از بین پویا و مهدی و آرش و عرفان و چاوش میشه 3 تا گناهکار و 2 تا شهر درآورد:)) که اگه به بالانسی که گاد تو داستان آورده از این 3 نفر دو تا مافیا و یه فرقه داریم:دی سیدبندی رو یکی بنویسه راحتتر میشه نظر داد. من طبق سیدبندی تو ذهنم نوشتم اینو:دی

از بین مملگر و رامتین و رضا و خلفی و محمدرضا و محمد هم میشه سه تا گناهکار و سه تا بیگناه درآورد.
از بین معین و برلین و عماد و ندا و مهسا و صدرا و فری و هادی و سعید میشه یه دونه گناهکار، سه تا فرعی و پنج تا بیگناه درآورد. :دی

تئوریت خیلی جالب نبود :دی اول اینکه اصلا به چه دردی می‌خوره در این پوینت از بازی :دی من هم دور پیش چنین اشتباهی کردم و سر شیطان سیدبندی کردم. درک می‌کنم که طی روند تحلیل داستان چنین حرفی زدی و خب آمیخته با هیجان کشف هم بود :دی
اما اما، به نظرم می‌تونه علم به سیدبندی هم پشتش باشه :دی اینکه یهویی از تحلیل رامتین به بحث سیدبندی رسیدی برام عجیب بود. :دی حس کردم شاید مثلا از نحوه‌ی چینش یه گروهی خبر داری که چنین چیزی به ذهنت رسیده. :دی :دی

@رامتین
آرش
مشکل اولت که نظر خودت در مورد بازیه، ربطی به من نداره، من معتقد نیستم که لزوما باید طرف اول جواب بده. ضمن این که اولا اسم من و چاوش کنار هم آورده شد و یاسین هم پستش تناقض داشت و با منطقی که چاوش رو محکوم کرده بود قاعدتا باید عرفان رو هم محکوم میکرد، پس صرفا دفاع از چاوش نبود.
اما مشکل دوم. نگفتم حس میکنم چاوش بیگناهه. یه جا گفتم دفاع کردن از یه بیگناه جزو کارای مفیده که بلافاصله بعدش متوجه شدم اشتباه کردم و باید مینوشتم دفاع کردن از کسی که گیر بیخود بهش داده شده جزو کارای مفیده.
حالا خودت که انقدر دقیقی و به کلمه به کلمه پستا گیر میدی چطور همچین تحریفی در مورد من کردی؟

در این مورد واضحا داری گیر الکی میدی و فقط دنبال محکوم کردنی. جالبه مهدی هم اومده از این استدلال بی پایه و چوبینت دفاع کرده.
فری هم در مورد این ادعای ناخوداگاه شناسیت حرف جالبی زد. بیا یه توضیحی بده.

رامتین جان، اول از همه این‌که من حرفی توی دهنت نذاشتم، این جمله خودته:
در مورد دفاعم از چاوش:
حس میکنم گیر بیخودی بهش داده شد و ازش دفاع کردم. از بین پستای مفید مافیا هم یکی از کارایی که انجام میشه همین دفاع از شخصیه که حس میکنی بیگناهه.
خب این به طور ضمنی یعنی حس کردم چاوش بیگناهه که ازش دفاع کردم. دوتا جمله‌ی بی‌ربط که نگفتی :دی اوکی؟ :دی
حالا این‌که الان میگی اشتباه کردم باید می‌گفتم دفاع کردن از فلان چیز دیگه فایده‌ای برای من نداره :دی چون اشتباهیه که می‌تونه ذهنیت گناهکاری پشتش باشه.
درکل زیاد حس خوبی به شروعت ندارم :دی ۶۰ به ۴۰ گناهکاری برام :دی
اون بحث «چرا من؟» هم دیگه حرف‌هام رو زدم، شاید هم تو درست بگی منتهی این قانون سرانگشتی (:دیwhy me=fry me) قبلا بهم نشون داده که اکثرا درسته :))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فري

متوجه نشدم چطور عرفاني نبود پستم و عمادي بود؟ :مهر

حس پستتی عمناد و میداد، حس پستای عماد و میشناسی احتمالا ولی توضیح میدم جهت اطمینان،
انگار که عجله داره و الان تو تاکسیه و داره میگرده دنبال کرایه تاکسی و بده در همون حالم پست مینویسه:دی عرفانی که من میشناسم جامع تر و مفصل تر و با احساس تر مینویسه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@هادی:

شما تمام جملاتی که بکار بردی جمع بود و بولدش کردم تا راحت تر باشه فهمیدنش . میای میگی راجع این 2 نفر باهام موافقی بعد میگی بنظرم بی گناه مورد قبولن ! مشخصه این جمله ت راجع به هر دو نفر بوده نه یک نفر ! در حالی که یکی گناهکارم بوده یکی شهروندم موقتا. الم شنگه هم نیستش به هر حال پستت این مظمون رو داره که جفتشون شهروندن پس باید روشن میشدم :دی
منِ بیگناه:دی

@آرش:
تئوریت خیلی جالب نبود اول اینکه اصلا به چه دردی می‌خوره در این پوینت از بازی من هم دور پیش چنین اشتباهی کردم و سر شیطان سیدبندی کردم. درک می‌کنم که طی روند تحلیل داستان چنین حرفی زدی و خب آمیخته با هیجان کشف هم بود
اما اما، به نظرم می‌تونه علم به سیدبندی هم پشتش باشه اینکه یهویی از تحلیل رامتین به بحث سیدبندی رسیدی برام عجیب بود. حس کردم شاید مثلا از نحوه‌ی چینش یه گروهی خبر داری که چنین چیزی به ذهنت رسیده.
الان اگه همچین چیزی درست باشه به دردت نمیخوره که بدونی مثلا از بین پویا و مهدی و خودت و ...(5نفر) سه نفر گناهکاره؟:دیاگه درست باشه به نظرم خیلی به درد میخوره:دی ممنون از درکت در مورد حس هیجان توام با اکتشافم:دی بند بعدی رو بهش فکر نکن کلا، خیلی مسخره و بی معینیه علم از یه گروه داشته باشم و بیام اینطوری ضایع بازار راه بندازم:))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@آرش:

اوکی پس تا اینجا فهمیدیم که خودت واقفی که ناخوداگاه گناهکاری واژه ی کاملا غلطیه ولی با وجود این بازم ازش استفاده میکنی چون اشتباه رایجیه.

حالا اینو میخوام بدونم، فرض کنیم رامتین جزو گروه مافیاست و یارای خودشو میشناسه و وقتی هادی اون "تارگت" و بهش میزنه، از نظر تو:

رامتین دچار استرس میشه( این سیل پیش فرض به خوداگاه قاعدتا باید عامل محرکی داشته باشه) و پیش خودش میگه عه این چطور فهمیده اینو؟ چرا من؟ یعنی انقد تابلو ام؟ پس باید در نظر بگیریم که رامتین توی کنترل کردن احساساتش ادم ضعیفیه(که بنظر میرسه درست باشه) و بعد رامتینی که از بیرون بازیم شارژ منفی شده مکانیسم های دفاعی ذهنش و از دست میده در یک لحظه و بدون فکر این سوالو میپرسه، تا اینجا منطقی بوده؟

سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟

سوال دیگم اینه که چرا رامتین مافیا وقتی هادی و توی یاراش نمیبینه فرض و بر بیگناهی هادی بگیره و دچار استرس بشه،؟ چرا هادی و فرقه گناهکاری فرض نکنه (یافرعی) که الان بهونه خوبی داده دستش پارش کنه؟

کلا فرضیه ناخوداگاه خوداگاه جای بحثای خوبی داره.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@فري

اره قبول دارم خودمم گفتم با گوشيم .
من معمولا پشت لپتاپ ميشينم موقع بازي بخاطر همون جامعتر و مفصل تر مينويسم اين دور سر كارم و نوتستم ب لپ تاپ دسترسي پيدا كنم و تو تايم ازادم با گوشي ميام ك فقط تو متن بازي بمونم .
ب خودمم حال نميده خدايي : ))

کاربلد مافیا
پسندها
130
@آرش:

اوکی پس تا اینجا فهمیدیم که خودت واقفی که ناخوداگاه گناهکاری واژه ی کاملا غلطیه ولی با وجود این بازم ازش استفاده میکنی چون اشتباه رایجیه.

حالا اینو میخوام بدونم، فرض کنیم رامتین جزو گروه مافیاست و یارای خودشو میشناسه و وقتی هادی اون "تارگت" و بهش میزنه، از نظر تو:

رامتین دچار استرس میشه( این سیل پیش فرض به خوداگاه قاعدتا باید عامل محرکی داشته باشه) و پیش خودش میگه عه این چطور فهمیده اینو؟ چرا من؟ یعنی انقد تابلو ام؟ پس باید در نظر بگیریم که رامتین توی کنترل کردن احساساتش ادم ضعیفیه(که بنظر میرسه درست باشه) و بعد رامتینی که از بیرون بازیم شارژ منفی شده مکانیسم های دفاعی ذهنش و از دست میده در یک لحظه و بدون فکر این سوالو میپرسه، تا اینجا منطقی بوده؟

سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟

سوال دیگم اینه که چرا رامتین مافیا وقتی هادی و توی یاراش نمیبینه فرض و بر بیگناهی هادی بگیره و دچار استرس بشه،؟ چرا هادی و فرقه گناهکاری فرض نکنه (یافرعی) که الان بهونه خوبی داده دستش پارش کنه؟

به نظرم گزینه دومی وجود نداره اینجا. رامتین بازی نکرده بود که گناهکارانه باشه یا بیگناهانه. من اتفاقا اگر اندک حقی به لحن عصبانیش بدم به خاطر همینه که هیچ پستی نداده بود و در هیچ رلی فرو نرفته بود که مخاطب بخواد سایدشو درست تشخیص بده یا غلط!

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
به نظرم گزینه دومی وجود نداره اینجا. رامتین بازی نکرده بود که گناهکارانه باشه یا بیگناهانه. من اتفاقا اگر اندک حقی به لحن عصبانیش بدم به خاطر همینه که هیچ پستی نداده بود و در هیچ رلی فرو نرفته بود که مخاطب بخواد سایدشو درست تشخیص بده یا غلط!

خوب پس اگر گزینه دومی وجود نداره طبیعتا گزینه اولم اتوماتیک حذف میشه، چون اینجا متغیرمون شناختیه که هادی ازش پیدا کرده، وقتی رامتین پستی نداده و هادی فرصتی برای شناخت 100 (که از لحنش مشخصه) رامتین چه دلیلی برای استرس گرفتن پیدا میکنه؟

ضمنا شاید یادم رفته مهسا خانوم شما توی این بحث با کی موافقید؟

رئیس جماهیر
پسندها
271
@پویا

توی لیست بازیکنان که مشخصه برلین یاسینه. :دی حالا یا اینیه که تو می‌گی، یا اینکه چون دو دور قبل با اینکه می‌دونستی یاسینه ولی مجبور بودی تو تاپیک بگی برلین، طبق همون عادت گفتی.
به خاطر همین این واکنش دام ننداز و نایس ترای اینات یکم بی‌مورد بود به نظرم :دی تصور کردی قصدم چیه مثلا؟ :دی

@فری

ببین «ناخوداگاه» که میگم از منظر روانشناختی نیست. شاید بهتره بگم پیش‌فرض ذهنی. امکان داره پیش‌فرض ذهنی گناهکار (تیمی)، یه بازیکن رو بیگناه در نظر بگیره صرفا چون می‌دونه توی تیمش نیست. حالا گناهکار اگه حواسش نباشه این پیش‌فرض ذهنیه ممکنه به‌طور ضمنی توی متن حرف‌هاش بیرون بزنه :دی حرف‌های قبلیم همین بود صرفا از عبارت ناخوداگاه استفاده کردم، غلط رایجیه. اوکی؟ :دی

@مهسا

تئوریت خیلی جالب نبود :دی اول اینکه اصلا به چه دردی می‌خوره در این پوینت از بازی :دی من هم دور پیش چنین اشتباهی کردم و سر شیطان سیدبندی کردم. درک می‌کنم که طی روند تحلیل داستان چنین حرفی زدی و خب آمیخته با هیجان کشف هم بود :دی
اما اما، به نظرم می‌تونه علم به سیدبندی هم پشتش باشه :دی اینکه یهویی از تحلیل رامتین به بحث سیدبندی رسیدی برام عجیب بود. :دی حس کردم شاید مثلا از نحوه‌ی چینش یه گروهی خبر داری که چنین چیزی به ذهنت رسیده. :دی :دی

@رامتین

رامتین جان، اول از همه این‌که من حرفی توی دهنت نذاشتم، این جمله خودته:

خب این به طور ضمنی یعنی حس کردم چاوش بیگناهه که ازش دفاع کردم. دوتا جمله‌ی بی‌ربط که نگفتی :دی اوکی؟ :دی
حالا این‌که الان میگی اشتباه کردم باید می‌گفتم دفاع کردن از فلان چیز دیگه فایده‌ای برای من نداره :دی چون اشتباهیه که می‌تونه ذهنیت گناهکاری پشتش باشه.
درکل زیاد حس خوبی به شروعت ندارم :دی ۶۰ به ۴۰ گناهکاری برام :دی
اون بحث «چرا من؟» هم دیگه حرف‌هام رو زدم، شاید هم تو درست بگی منتهی این قانون سرانگشتی (:دیwhy me=fry me) قبلا بهم نشون داده که اکثرا درسته :))

کلمات دقیق پست رو فراموش کرده بودم
همون پستی که ریپلای کردی هم نوشتم گیری که بهش دادن بیخود بود و بعدش همون طور که گفتم اضافه کردم که یکی از پستای مفید مافیا اینه که از بازیکنی که حس میکنی بیگناهه دفاع کنی. و البته بلافاصله فهمیدم لغتی که به کار بردم زیاد درست نبود و بهتر بود همون فقط مینوشتم گیر بیخود بهش دادن.
اما این بازم متفاوته با این که ادعا کردی گفتم "حس‌ کردم چاوش بیگناهه" و ازش کلی نتیجه گیری کردی و ناخوداگاه برداشت کردی.

اما در کل حتی اگه میگفتم "حس کردم چاوش بیگناهه" بازم اشکال گرفتنت از این کارم بی اساس بود. چون علت اشکال رو اینطور ذکر کردی:

[]اینجا برا من بحث همون ناخوداگاه گناهکار مطرح می‌شه، ناخوداگاه کسی که می‌دونه چاوش هم‌تیمیش نیست و درنتیجه جزو بیگناها محسوبش می‌کنه.

الان از نظرت من گناهکار تیمی هستم و چاوش هم‌تیمیم نیست، این کجاش نتیجه اش این میشه که من چاوش رو جزو بیگناها محسوب کنم؟!
دیگه علنی از اول گفته شده دو تا گروه گناهکاری داریم، ناخوداگاهم انقدر اسکوله که اینو در نظر نگیره و همگروهی نبودنم با چاوش (از نظر تو) رو به معنای بیگناهی چاوش محسوب کنه؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
معین
پست 64:
اول اینکه خوشحالم یه بازیکن خوب اضافه شده به مافیا و به جو تذکر میده. ولی اینجا بی‌گناها هم جو زیاد میدن. مشاهده می کنی به زودی. رسم بدی هست. ولی هست.
اول اینکه منم خارج از بازی خوشحالم که توی جمعتونمو باهاتون آشنا شدم.
دوم اینکه اگه داخل بازی بخوام نظرمو درمورد این حرفت بگم ، حس میکنم خیلی ریز و نامحسوس خواستی از ندا دفاع کنی که کسی شک نکنه :دی

و در ادامه اینو هم مشاهده میکنیم :
ندا
پست 92:
کاری به حست در مورد آرش ندارم. ولی آرش هرچیزی هست جز "سر به تو".:دی چاوش هم درست میگه. با خنده سر می بره. ولی هر نقشی داشته باشه همینه.:دی حس پست ـت خوب ارزیابی میشه.

من دوتا برداشت کردم حقیقتا:
1. یا خواستی اعتماده ندا رو جلب کنی،
۲. یا خواستی با دفاع از ندا، به نحوی خودتو به ندا ربط بدی
۳. یا هم تیمیته و خواستی غیرمستقیم هواشو داشته باشه (که من این موردو بعید میدونم چون معمولا تیم قربانی میکنه تا خودش لو نره)

ولی در هرصورت پویا جان، منم خوشحالم از آشناییت :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
خوب پس اگر گزینه دومی وجود نداره طبیعتا گزینه اولم اتوماتیک حذف میشه، چون اینجا متغیرمون شناختیه که هادی ازش پیدا کرده، وقتی رامتین پستی نداده و هادی فرصتی برای شناخت 100 (که از لحنش مشخصه) رامتین چه دلیلی برای استرس گرفتن پیدا میکنه؟

ضمنا شاید یادم رفته مهسا خانوم شما توی این بحث با کی موافقید؟

با این توضیحاتی که آرش داد نمیدونم اسمشو چی بگم ولی فعلا با همون ضمیر ناخوداگاه ادامه میدم. به نظرم حتی توی یه ساعتم میتونه تو روش و رفتار و مدل صحبت کردنت تاثیر بذاره حالا چه برسه به یه روز. به نظرم ضمیر ناخوداگاه میتونه سوتی بده و حتی یه جایی همون اولا در مورد این ضمیر ناخوداگاه به رامتین یه گیری دادم. بعد دیدم تقریبا مشابه همون رو آرش بهش داده و دارم مکالمشونو دنبال میکنم. تو این مکالمه تا اینجا با حرفای آرش موافق ترم تا جوابای رامتین.

کاربلد مافیا
پسندها
63
آخ جون تناقض
@چاوش

زهرمار :)) چه تنقاضی ببند :دی
اگه می‌گی هادی نقشش رو نمی‌دونسته چون گاد گفته پست رو بدین بعد نقشا رو بدم، پس من هم نقشم رو نمی‌دونستم، چطوری می‌تونی از پست یه نفر که نقشش رو نمی‌دونسته حس منفی بگیری یاسین جان؟
خودت فهمیدی چی گفتی ؟‌ :دی من ایراد از رای دادنت گرفتما :دی

ولی تناقض داری یاسین
خیر :دی

در مورد دفاعم از چاوش به آرش جواب دادم.
اما در مورد این که گفتی قبول نمیکنم لحنم عصبیه. کجا قبول نکردم لحنم عصبیه؟ اصلا اولین نفر خودم گفتم لحنم عصبی بود و گفتم این دلیل بر گناهکاری نمیشه که هادی بر اساسش حکم به 95 درصد گناهکار بودن من صادر کرد!
@رامتین
خب مگه من گفتم شما گناهکاری ؟!! در پست قبلیم اشاره کردم که فعلا نظر قطعی در مورد شما و هادی ندارم.

این از نظرم واضحا بالانسه.
5 نفر مافیا (نمادهاشون: پویا، عرفان، محمد امین، رامتین و معین)
2 نفر فرقه (نمادهاشون: آرش و رضا)
3 نفر فرعی (نمادهاشون یاسین و عماد و ندا)
قاعدتا 10 نفر بقیه هم بیگناه و نمادهاشون هم بازیکنان باقی مونده.
تحلیل قشنگی بود که رامتین انجام داد که مطمينا میشه ازش استفاده کرد ، البته اول فکر کنم فری به این مورد اشاره کرده بود .
از این پست و تحلیل رامتین، مهسا یه پست دیگه ای داده که جالب بود و بعضی از بچه ها بهش اشاره کردن، چون تازه از سرکار اومدم فعلا وقت نکردم قشنگ بخونم
ماشلا امروز هم فعالیت بالا بوده:دی

آرش
پسندها
337
در مورد @هادی، نوع بحثش با رامتین برای استارت بازی و فاز اول خوب بود، منتهی جوابای دیروز رامتین بهش برای من قانع کننده بود و حتی اگه برای هادی قانع کننده هم نبوده باشه، در حدی نیست که بگه رگ می‌ذارم رامتین گناهکاره و از این حرف‌ها :دی از اون‌جایی که واقعا بازیهای قبلی هادی رو یادم نمی‌آد، نمی‌تونم نظر خاصی درباره‌ی سبک بازیش بدم. صرفا به نظرم از ادوار ۲-۳ سال پیشش، تم مافیای حضوری توی بازیش بیشتر شده :)) کلا اوایل بازی حس بیگناه قابل درک می‌داد، الان ولی نمی‌تونم رفتارهاش رو درک کنم :دی اگه همین‌جوری ادامه بده می‌گم داره از حس خوبی که به بقیه داده سواستفاده می‌کنه :دی شروع شجاعانه‌اش همچنان پابرجاست، اما می‌تونه برنامه‌ریزی شده باشه که خب این به میزان تجربه‌اش بستگی داره و من خبری ندارم. در کل ۵۰-۵۰.

@مهسا
الان اگه همچین چیزی درست باشه به دردت نمیخوره که بدونی مثلا از بین پویا و مهدی و خودت و ...(5نفر) سه نفر گناهکاره؟:دیاگه درست باشه به نظرم خیلی به درد میخوره:دی ممنون از درکت در مورد حس هیجان توام با اکتشافم:دی بند بعدی رو بهش فکر نکن کلا، خیلی مسخره و بی معینیه علم از یه گروه داشته باشم و بیام اینطوری ضایع بازار راه بندازم:))
دفاعت رو دوست نداشتم :دی معنی ضمنیش اینه که چون اومدم ضایع بازار راه انداختم پس بیگناهم :دی
هیچ هم مسخره و بی‌معنی نیست که یه نفر از روی علمی که داره، توجهش به یه نکته مثلا توی داستان جلب شه. اتفاقا به دلیل همون هیجان توام با اکتشاف :دی ممکنه آدم حواسش نباشه که گفتن اون حرف ممکنه ضایع باشه :دی حالا نمی‌گم حتما تیمی هستی که این حرف رو زدی، صرفا احتمالی بود که قلقلکم داد :دی وگرنه معمولا گناهکار تیمی هیجان‌زده بشه می‌ره تلگرام :))
سوال من ازت اینه که چی شد که از پست رامتین به سیدبندی رسیدی؟ :دی اون جریان ذهنیه چجوری به اون نقطه رسید؟ :دی

@فری
@آرش:

قسمت بنفش دقیقا همون چیزیه که من فکر می‌کنم.

منتهی فکر کنم یه جا رو اشتباه متوجه شدی. من دوتا مورد داشتم با رامتین، یکی «چرا من؟» یکی «حس کردم چاوش بیگناهه». اون هم‌تیمی داشتن و اینا به دومی مربوط می‌شه.
ببین زیاد موافق نیستم که یه بیگناه شاید چنین حرفی بزنه. شاید به قول خودت «از خودش بپرسه» منتهی یه بیگناه دلیلی نداره از روی ترس یا تعجب لحظه‌ای چنین حرفی بزنه. ترس که نباید داشته باشه مشخصا، اون هم توی پست اول. کلا گناهکاره که از مطرح شدن اسمش ترس داره، نه بیگناه حتی بیگناه نقش‌دار. اون هم وقتی که کاملا مشخص بود حرف هادی برای واکنش گرفتنه و مطمئنم رامتین این رو متوجه می‌شه. بنابراین مشکلش اتهام خوردنه نبودنه، مشکلش توجهی بوده که سمتش اومده. درواقع ذهنیته این بوده که «چرا بین این همه از من واکنش گرفتی؟». همین‌طور بیگناه به جای تعجب از اتفاقی که براش افتاده، به کسی که اتهام بی‌خود بهش زده مشکوک می‌شه :دی با همه‌ی این‌ها حتی اگه هم پیش خودش بگه «چرا من؟» باز هم اون فشار روانی یه گناهکار رو نداره و می‌تونه خودش رو کنترل کنه تا توی تاپیک این رو نگه.
در مورد سوال آخرت هم چون شروع هادی بیشتر به بیگناه می‌خورد + دلایلی که بالا گفتم. یه نگاه به پست رامتین بنداز:
خب سلام

اولا در مورد این مزخرفی که هادی گفت، بازی هنوز شروع نشده چی بگم و از چه پستی تشکر کنم؟ تا نیمه شب دیشب که فاز صفر بود. بعدشم که دو سه تا پست راجع بالانس بود.

مثل تو بیام بگم اسامی همه گناهکارا به من اعلام شده؟!

این همه آدم هنوز پست ندادن و تشکر نکردن اومده به من گیر داده.

در مورد هادی از همون پست اولش و اون گنده گوزی هاش در مورد معرفی روزی یه مافیا و این که مدام تکرار میکنه بیگناهم حس خوبی نداشتم و این ربطی به حرفی که الان در موردم زد نداشت. این از این.

و ضمن این که ربط من و چاوش چیه که بین من و اون یه گناهکار هست؟
حتی می‌گه حس بدش به هادی به اون مورد ربط نداره. یا مثلا نمی‌آد بگه «خب این که آنلاین بودم و پست ندادم چه ربطی به گناهکاری داره؟». یه بیگناه واکنشش این‌جوریه نه مثل واکنش رامتین.
خلاصه اینکه واکنش رامتین برای من بیشتر اینجوری نشست که از توجهی که بهش جلب شده و این که هادی خواسته ازش واکنش بگیره، ناراحت شده. و این حتی به بیگناه نقش‌دار و این‌ها هم نمی‌خوره.
در کنار این‌ها اون قضیه‌ی «حس کردم چاوش بیگناهه» هم هست که توی پست‌های قبلی گفتم.

تازه‌وارد
پسندها
0
بچه ها به حسم اعتماد کنین. آرش سر به تو شاید نباشه ولی مدل پست دادنش مشخصه گناهکاره

کارکشته مافیا
پسندها
25
پست هارو (تا ساعت ۵-۶ امروز) در حالت درازکش با گوشی خوندم، منتهی با کامپیوتر دارم پست می نویسم،‌ولی نقل قول نمی کنم و در خلال صحبت هام به چیزایی که تو ذهنم موندن یا توجهم جلب شده اشاره می کنم.

در مورد بحث اصلی بازی که بین هادی و رامتین بوده اول نظر بدم: با ادامه پست های هادی، حسم بهم می‌گه که هادی بی‌گناه هست و این کله شقی و اغراق هایی که می کنه هم از بی گناهی میاد. منتهی همیشه بی گناه ها در این حالت لقمه چرب و نرمی برای گناهکار ها و افراد بیشرف بی وجدان هستند. بنابراین توصیه ام به هادی اینه که اگر شهروند هستی، از میزان اغراق ها و جو ها در پست هایت بکاه. ضمن اینکه حستم می تونه اشتباه باشه. دلیلی نداره روش قمار کنی. فعلا نظرم اینه که هادی بی گناه هست و صرفا دنباله تارگت اش رو گرفته. و یه بخشی از حس مثبتم هم اتفاقا به خاطر اینه که هادی شروع کننده بوده، فشاری هم ندیدم روش که بخواد یهو افسار از دستش دربره مثل فری دور قبل و بخواد هول بشه. بنابراین پست های متوالی اش رو از سر بی گناهی می بینم فعلا تا ببینم درادامه چی میشه. فقط یه چیزی، با عیال من درست صحبت کن بی تربیت :45:

رامتین، یه حالت ریلکس طوری امروز داشته که نمی پسندم حقیقتا. ( جا داره وقتی اینو می خونه بگه به کتفم که نمی پسندی :)) ) من میشناسم رامتین رو و تعجب از واکنش تندش نکردم،‌ اما، وقتی تو حالت خوب شده و میای از دلیلش که مثلا پیدا شدن یه کارت هست اگه درست تو ذهنم مونده باشه صحبت می کنی، به نظرم صرفا توجیه عوض کردن سبک در بازی هست این. چون می تونستی در توصیف حال ناراحت و خشمگین تر از حالت عادیت هم اونو قبلا بگی که من دنبال یه کارتی هستم که پیدا نمیشه. نمی دونم منظورم رو می تونم برسونم یا نه :دی نمیگم دروغ گفتی و کارت و پیدا شدنی در واقعیت وجود نداره، ولی احساس کردم از یه اتفاق واقعی که در زندگی روزمره ات تو این ۲ روز افتاده، خواسته باشی کره بگیری و در جهت تغییر روندت در بازی استفاده کنی اونو. چون احتمالا خودت هم فهمیدی که هرچقدر عصبانی تر جلو بری فشار بیشتری در بازی بهت خواهد اومد. پس من حرکت و تغییر mood ات رو فعلا رندانه می بینم برای پیش‌برد بازی. در مورد نقش مهم هم که پویا اشاره کرده موافقم. هرچند که به نظرم نقش مهم بی‌گناهی، لزوما از اول بازی بی اعصاب نیست :دی شاید درادامه اش بی اعصاب بشه. ولی بی اعصابی رامتین در پست های اولیه اش رو از این جنس نمی بینم. کما اینکه منم معتقدم دلیل تارگتی که بهش زده شده بود مبنای درستی نداشت و اهمیتی هم نداشت. اما خب ممکنه تارگت نادرست هم به نتیجه درست بیانجامه. We'll see
--------------------
در مورد بقیه، پویا در مورد من دیدم گفته مرض دارم، اگر دقیق نشون بدی که کجای پستم مرض داشته، شاید بتونم کمک کنم که ببینی اشتباه حس کردی. البته این که گادی که همیشه نقش های مرض دارش رو کرده تو پاچه من وقتی بازی می کنه به مرضم شک داشته باشه چیز دور از ذهنی هم نیست :)). ولی خب منم حسم نسبت به پست های پویا این بوده که کمی مرض احساس کردم. کجاش احساس کردم؟ همه جاش. پکیج مرض دار حس کردم، همینی هم که احساس می کنه مهدی مرض داره و بیانش می کنه هم دوست ندارم. چون هرکسی هم ندونه، پویا می دونه که مهدی تا چه حد از نقش های مرض دار متوالیش به ستوه اومده ;)
--------------
در مورد داستان و نشونه ها، به نظرم همون تحلیلی که در مورد تعداد گروه ها شده درسته و دلیلی هم نداره فعلا به چیزای پیچیده فکر کنیم. یکیم گفته بود امیر نمیاد اینطوری راحت بالانسش رو بگه، از نظر من ولی چرا نیاد؟ قراره بازی کنیم قرار نیست صرفا بالانس بشکافیم که. من خودم گاد بشم بالانس رو میگم اصلا به همه همون اول :دی

---------------------
در مورد بقیه، محمد و فری احساس بی گناهی گرفتم تا اینجا. چاوش مفید بوده مثل همیشه. مهسا به نظرم مرموز هست و حس خوبی تا اینجا ندارم. آها، عماد هم پست هایی که ازش دیدم به نظرم به دورهای گناهکاریش می خوره. یه ریلکسی ساختگی تو پست هاش می بینم فعلا.

بقیه و درمورد کسایی که حرف نزدم چیز خاصی یادم نمیاد یا چیز خاصی نداشتن. فعلا این پست بسه تا اینجا.

آرش
پسندها
337
اما در کل حتی اگه میگفتم "حس کردم چاوش بیگناهه" بازم اشکال گرفتنت از این کارم بی اساس بود. چون علت اشکال رو اینطور ذکر کردی:

الان از نظرت من گناهکار تیمی هستم و چاوش هم‌تیمیم نیست، این کجاش نتیجه اش این میشه که من چاوش رو جزو بیگناها محسوب کنم؟!
دیگه علنی از اول گفته شده دو تا گروه گناهکاری داریم، ناخوداگاهم انقدر اسکوله که اینو در نظر نگیره و همگروهی نبودنم با چاوش (از نظر تو) رو به معنای بیگناهی چاوش محسوب کنه؟

چرا بی‌اساس بود؟:دی
تو که با دو تا پست شوخی‌ای که چاوش داد نمی‌تونستی «حس کنی بی‌گناهه». صرفا می‌تونستی حس کنی گیری که بهش دادن بیخوده.
نمی‌گم ناخوداگاه (یا همون پیش‌فرض ذهنیت:))) دور از جون اسکله، منتهی این که گناهکارهای تیمی (مخصوصا مافیا که تیمش بزرگتره) یه بازیکنی رو پیش‌فرض بیگناه بگیره، چیزیه که دیدم قبلا. مشخصا کسی که توی گروه گناهکاریه، با علم به هم‌تیمی‌هاش خودش، حدس بیگناها براش راحت‌تره.
ولی حالا الان که سر قضیه‌ی «چرا من؟» با فری بحث کردم و همه‌ی جوانبش رو درنظر گرفتم، اون قضیه برام پررنگ‌تر شد درموردت :دی

- - - Updated - - -

بچه ها به حسم اعتماد کنین. آرش سر به تو شاید نباشه ولی مدل پست دادنش مشخصه گناهکاره
شما کلا بازیتون این‌جوریه؟ :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
@آرش:
دفاعت رو دوست نداشتم معنی ضمنیش اینه که چون اومدم ضایع بازار راه انداختم پس بیگناهم
هیچ هم مسخره و بی‌معنی نیست که یه نفر از روی علمی که داره، توجهش به یه نکته مثلا توی داستان جلب شه. اتفاقا به دلیل همون هیجان توام با اکتشاف ممکنه آدم حواسش نباشه که گفتن اون حرف ممکنه ضایع باشه حالا نمی‌گم حتما تیمی هستی که این حرف رو زدی، صرفا احتمالی بود که قلقلکم داد وگرنه معمولا گناهکار تیمی هیجان‌زده بشه می‌ره تلگرام
سوال من ازت اینه که چی شد که از پست رامتین به سیدبندی رسیدی؟ اون جریان ذهنیه چجوری به اون نقطه رسید؟
دفاع نکردم من:دی مگه حمله کرده بودی؟:))جواب قسمت اول رو ندادی، فک نکن یادم رفت:دی میشه این حسی که میگی رو گرفت چون وقتی دقیق بهش فکر میکنم اگه گناهکارم بودم شاید همین کارو میکردم. ولی صادقانه بود کشفم و راستای خدمت به شهر:دی بعدم اگه من به گفته تو از یه گروهی باخبر باشم یا انفرادی باشم گفتن این احتمالات اینجا به چه کار من یا اگه گروه داشته باشم به چه کار گروهم میخوره؟ اگر این اتهامه متوجهش نمیشم واقعا:دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
در مورد صحبتای آرش با فری در مورد خودم

حرفای آرش تکرار مکرراته کلا. که بیگناه واکنشش فلانه و گناهکار واکنشش بهمانه. دیگه جواب نمیدم. قضاوت با ملت همیشه در صحنه :دی

مهسا
من هنوز نفهمیدم از اون پستم چجوری به سیدبندی رسیدی. خدایی نماد چه ربطی به سیدبندی داره؟
دفاعتم که اگه عضو یه تیم بودم و تیمو میشناختم نمیومدم ضایع بازی درارم خیلی کلیشه ای بود.
هر چند از نظرم اون پستت فقط یه نظریه ضعیف با احتمال وقوع یک درصد بود و دلیل بر گناهکاری-بیگناهی نبود. ولی این واکنشت یه کم بهم حس منفی داد.

- - - Updated - - -

مهدی

اتفاقا الان فهمیدم اون کارت که پیدا شد به درد نمیخوره :(

در مورد لحن بازی خدایی خیلی توضیح دادم دیگه خسته شدم.
اما این که میگی فهمیدم اگه عصبی پیش برم به ضررمه لزوما درست نیست. اتفاقا خیلیا به این که لحنم عوض شد حس منفی گرفتن.

آرش
پسندها
337
@آرش:

دفاع نکردم من:دی مگه حمله کرده بودی؟:))جواب قسمت اول رو ندادی، فک نکن یادم رفت:دی میشه این حسی که میگی رو گرفت چون وقتی دقیق بهش فکر میکنم اگه گناهکارم بودم شاید همین کارو میکردم. ولی صادقانه بود کشفم و راستای خدمت به شهر:دی بعدم اگه من به گفته تو از یه گروهی باخبر باشم یا انفرادی باشم گفتن این احتمالات اینجا به چه کار من یا اگه گروه داشته باشم به چه کار گروهم میخوره؟ اگر این اتهامه متوجهش نمیشم واقعا:دی
قسمت اول اهمیت نداشت زیاد چون :دی آره ممکنه فایده باشه ممکنه نه، بعدا مشخص می‌شه. من از روی تجربه فهمیدم که فایده نداره :دی
گفتن اون احتمالات لازم نیست به درد خاصی بخوره :دی یه گناهکار باید خودش رو جای بیگناه جا بزنه و یه بیگناه داستان رو تحلیل می‌کنه، به خاطر همین یه گناهکار هم ممکنه داستان رو تحلیل کنه. حالا تحلیل جهت‌دار باشه در راستای منافع خودش که فبها :دی (اتفاقا خودت رو توی اون تحلیل توی دسته‌ای گذاشتی که احتمال بیگناهیشون بیشتر بود :)))
کلا این‌که میای میگی «اگه گناهکار بودم این کار رو نمی‌کردم» یا «به چه دردم می‌خوره»، حس خوبی نمی‌ده این :دی به هزاران دلایل :دی
بعدشم چرا سوالم رو جواب ندادی؟ :دی میگم ذهنت چجوری به سیدبندی رسید :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
در مورد صحبتای آرش با فری در مورد خودم

حرفای آرش تکرار مکرراته کلا. که بیگناه واکنشش فلانه و گناهکار واکنشش بهمانه. دیگه جواب نمیدم. قضاوت با ملت همیشه در صحنه :دی

مهسا
من هنوز نفهمیدم از اون پستم چجوری به سیدبندی رسیدی. خدایی نماد چه ربطی به سیدبندی داره؟
دفاعتم که اگه عضو یه تیم بودم و تیمو میشناختم نمیومدم ضایع بازی درارم خیلی کلیشه ای بود.
هر چند از نظرم اون پستت فقط یه نظریه ضعیف با احتمال وقوع یک درصد بود و دلیل بر گناهکاری-بیگناهی نبود. ولی این واکنشت یه کم بهم حس منفی داد.

پست آخرت در این مورد چیزی نگفته بودی که جواب بخوای ازم! فک کردم قضیه برات حل شد. کلمه سیدبندی از کنار هم قرار داشتن اسم بازیکنا و دیدن نماد تو پست تو ذهنم اومد و ربط آنچنانی به تحلیل تو نداشت.چندبار توضیح دادم که فکر کردم شاید امیر خواسته اینطوری بهمون بفهمونه سطح گروه ها در چه حده با استفاده از اسامی بازیکنا و تعدادشون تو گروه ها. جالبه فک کردم حل شده قضیه برات، اگه حل نشده چرا انقدر با تاخیر پرسیدی؟:دی یه برداشتی که میتونم بکنم الان از این پستت اینه که آرش چون در این مورد ازم سوال کرده و گیر داده که عضو گروهی و ... و پست مهدی که گفته مهسا مرموزه و ... بهت دل و جرات داده که بیای مجددا این بحثو مطرح کنی که شاید به یه جایی برسی:دی

- - - Updated - - -

قسمت اول اهمیت نداشت زیاد چون :دی آره ممکنه فایده باشه ممکنه نه، بعدا مشخص می‌شه. من از روی تجربه فهمیدم که فایده نداره :دی
گفتن اون احتمالات لازم نیست به درد خاصی بخوره :دی یه گناهکار باید خودش رو جای بیگناه جا بزنه و یه بیگناه داستان رو تحلیل می‌کنه، به خاطر همین یه گناهکار هم ممکنه داستان رو تحلیل کنه. حالا تحلیل جهت‌دار باشه در راستای منافع خودش که فبها :دی (اتفاقا خودت رو توی اون تحلیل توی دسته‌ای گذاشتی که احتمال بیگناهیشون بیشتر بود :)))
کلا این‌که میای میگی «اگه گناهکار بودم این کار رو نمی‌کردم» یا «به چه دردم می‌خوره»، حس خوبی نمی‌ده این :دی به هزاران دلایل :دی
بعدشم چرا سوالم رو جواب ندادی؟ :دی میگم ذهنت چجوری به سیدبندی رسید :دی

در مورد سید بندی توی جواب رامتین گفتم چجوریشو. من خودمو توی سید 3 گذاشتما:دی دیگه سطح بازیم که دست خودم نیست:)) خب یه بیگناه به نظرت غیر از این جمله کلیشه ای (اگه گناهکار بودم این کار رو نمی‌کردم)چی میتونه در جواب این سوالت بگه. اتفاقا به نظرم اصل جمله مال بیگناهاس حالا این وسط گناهکارا هم ازش بهره بردن بعضا. دیگه تشخیص اینکه من کدومم رو میذارم به عهده خودت:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین