البته ممكن هم هست بخاطر احتمال گادكش از بيگناها يكي از بين فرعياحذف شه و يه بيگناه اضافه شه.
ضمن تشکرات از گاد، آرش، خودم و دوستانی که جدید بهمون اضافه شدن، امیدوارم که دور خوب و به یاد موندنی مثل تمام ادواری که من تا الان تجربه کردم باشه. همون طور که از قبل مطلع هستید من در ایام کوتاه مدت امتحانات تابستانی به سر میبرم و هنوز هم فرصت نکردم یکی دوتا پست آخر گاد به علاوهی پست شما عزیزان پرحرف رو بخونم. از فردا احتمالا به درستی در خدمتتون هستم، مگر اینکه پروژهی متفرقهام تموم نشه و امتحان هم رسم رو بکشه که از قبل با گاد در مورد احتمال امان گرفتن هم صحبت کردم.
کد گل رو مطمئن نیستم. شما بدونید اینجا گل هم میدم بهتون.)الان با این پست خواستی بگی گناهکاری؟یا خواستی حرکت هادی رو خنثی کنی؟ یا چی؟
![]()

سلام بر استاد سفسطه و مغلطه و مسخرهپست
خب ؟ چه کنیم حالا ؟![]()

یاد پویای دور پیش افتادم با این حرفت .

سلام بر استاد سفسطه و مغلطه و مسخره
میبینم که سپر گناهکارا شدی
خواستم ببینم کی پست اول رو میده تا گوشه ی ذهنم نگه دارم
از اونجایی که عادت ندارم روز معارفه خشک و خالی سپری بشه لازم می دونم کمی بازی رو به چالش بکشم
سوال : چطور میشه با اولین پست تو روز معارفه برا بقیه شک ایجاد کرد ؟
جواب : کافیه پست امیر رو ببینید تا متوجه بشید
گاد صریحا گفته بالانس عجیب غریبی در انتظارمون نیست
من با این که از بالانس اونقدر سر در نمیارم ولی اینو میتونم تشخیص بدم که تو ۱۶ نفر دو گروه گناهکاری + فرعی عدد نسبتا زیادیه و وقتی تحلیل بالانستو خوندم برام عجیب بود کهچرا احتمال بیشتر دادی به دو گروه گناهکاری !
۹ ؟ خب این چه معنی میده ؟ ۹ بار استفاده از کلمه ی وکیل بنظرت برا پست شروع یه مقدار زیاد نیست امیر جان ؟
نکته ی اخر اینکه از اون جمله ی من بیرون نمیرم حس خوبی نگرفتمیاد پویای دور پیش افتادم با این حرفت .

هادی بیگناه/شغال (
) با اون اکت باید پاره می کرد
چیه این پستت اه اه
خیلی محافظه کاری بود این برای هادی
اولین پوئن منفی این دور رو، تو ازم گرفتی
از این به بعد ادعایی کن که روش شیشکی نری. چون دوست دارم میگم، وگرنه به من چه اصن 
این واژه های بی ربط رو از کجات در آوردی ؟
، مرد باش بگو امیر گناهکاره
سپر یعنی چی ؟ 

چون نوع مارک کردنت این دور با شغالِ دارای هدف از پیش مشخص شده نمی خورد
شغال که بودی عدد پست تعیین نکردی برای گناهکارت
ولی جلاد برداشته باشی نا امیدم کردی، نقش با ماهیت یکسان آخه ؟
ولی نه به نظرم جلادم بودی از این شجاع تر بودی 
کمک می کنه جواب بدی
)
چیکار کنیم الان ؟
مرد آخه با این ؟
کدومش اضافه بوده و نباید به کار میرفته ؟
حذفش از بازی واقعا سخت بود
شب که نمی مرد، روزم با اینکه جوکر بود ولی انرژی زیادی می خواست بیرون دادنش، تو که شغالش بودی می تونی تایید کنی 
اولش میگی هرکی دومین پست بعد منو بده گناهکاره، بعد میگی نه سپره
بعد میگی 9 بار گفتی وکیل که تلویحا یعنی وکیلی، بعد میگی عه شبیه پویای دور قبلی پس تلویحا یعنی جوکری
چیه این هادی ترسو واقعا ؟
جای این پایان باز های اصغر فرهادی، هادی وار حرفتو صریح بزن
باشه می پذیرم آمادگیشو نداشتی یکی اونطوری در جوابت پست بده
، برو هر وقت به نتیجه رسیدی(ن) که امیر چیه بیا
من با یه پوئن منفی با کسی کاری ندارم خیالت راحت 
عجیب و غریب یعنی مثلا همه بیگناه، یا همه گناهکار، یا همه شغال، یا همه قاتل
چیزی که تو نگاه اول بالانس ریاضی و منطقی و هیچی نباشه
پیچیده اما یعنی نیاز به کشف داشته باشه و خیلی راحت نشه بهش رسید. اینم که اعلام نمی کنه تاییدی بر همین حرفه.
وکیل هم میتونه باشه که بدونه فرقه نیست، ولی اگر وکیل باشه و این کارو کنه خره
در غیر این صورت ممکنه فرقه ای باشه که خواسته پشت احتمال ریاضی پویا قایم شه
البته ممکنه یه هادی ای باشه که کلا خیلی از بالانس سر در نمیاره و صرفا می خواد تو حرفی که زده نمونه یه دلیل علم کرده 
تلاشت دلاورانه نبود، ولی خوب بود 
@Franking
خیلی علافی)) از الان ، از پست معارفه داری قالچاق میکنی سکینه هوچی؟
)

امیدوارم اولین و آخرین پستت نباشه فُک درونگرا 
گرچه صدرا چون تو گروه فعاله و می چرخه حقش بود باهاش رفتار تند تری بگیرم و البته اینکه این دو نفرم ادامه بدن این روند رو به خودشون ظلم کردن، چون هر پستشون سه بار خونده میشه و رُسشون کشیده میشه 

به نظرم منظور از جملهی اول و rhetorical بودنش رو به خوبی متوجه میشی خودت و سوال یکت بیهودهست. درمورد جملهی دوم اما مستقیما دارم متهمت میکنم که میخواستی حرکت هادی رو خنثی کنی (یا به قول خود هادی سپر گناهکارها بشیپنج تا سوال:
1- به نظرت چه کسی با چه نقش و با چه بهره ای از هوش، قسمت سبزی که گفتی رو تو بازی میگه که فکر کردی من ممکنه گفته باشم و هدف من باشه ؟چی در مورد من فکر کردی که همچین احتمالی رو اصولا بیان کردی ؟
2- به نظرت اگر کسی هدفش قسمت بنفش باشه، قبل از اینکه فرد مقابلش جوابشو بده، نیاز داره که کسی اینو ازش بپرسه ؟ و اگر ازش بپرسن اصولا جوابی میده ؟
3- به نظرت کسی که هدفش "یا چی" باشه، نیاز داره که قبل از اینکه فرد مقابل جوابش رو بده، همچین چیزی ازش پرسیده بشه و اونم افشا کنه قصدش چیه ؟ اونی که افشا میکنه از نظرت چیه ؟ درازگوش ؟
4- به نظرت کسی که وسط یک اکت که منتظرِ ری اکتِ طرف مقابل هست همچین سوالی می پرسه، چیه ؟ یه بیش فعالِ جویای حقیقتِ باهوش ؟ یک بازیکنِ نوبِ بازی ندیده یا چی ؟
5- و در نهایت آرش زمانی که داشت این سوال رو مطرح می کرد توی این مقطع از زمان، دنبال چی بود ؟
جواب سوالت هم قاعدتا میتونی وایسی و در واکنش های هادی و من، در عمل ببینی اگر برات جا نیوفتاد دوباره مطرحش کنیجواب نوشتاری براش ندارم.
مگه منطق جوابت برای سوال 4 و 5 خودم رو متوجه بشم اونوقت سوال قابل جواب دادن بشه
اگرم که نشه که ضمن اینکه جوابی نداره، پوئن منفیه برات
![]()
) و منظور از اون «یا چی» هم اینه که شخصا احتمال دیگهای نمیبینم و اگه توضیح قابل قبولی داری بگی 
خب خوش اومدیهادي كه اون پست رو داد خواستم بيام بگم اين چه سمي بود 😁 كه خب تايم نداشتم اون موقع بيام تاپيك . انتظار داشتم وقتي برگشتم چند نفري واكنش نشون بدن . واكنش امير به نظرم منطقي بود . اما اين پست آرش رو اصلا نميفهمم و يكم اين واكنشت منو مشكوك كرد چون امير يا هر نفر ديگه صرف نظر از هر سايدي كه داره اول بازي نمياد خودشو لو بده و درگير كنه . فعلا اين پست ارش باعث شد پست هاشو با دقت تر بخونم 😉
در مورد خود هادي نظري ندارم فكر ميكنم بيشتر براي گرم كردن بازي اينو نوشته اما خودش كه ميگه روش نوين گناهكار يابيه و بايد ديد چ ميشه در ادامه .. 😁

یعنی هدفت از اون حرف کلا این بوده که واکنش نفر اول بعد از پست خودت رو ببینی و با نفر دومش کاری نداشتی؟@FM
چرا نفر اول پست دادی ؟ چرا دوم نه ؟
@Amir
سلام بر استاد سفسطه و مغلطه و مسخره
میبینم که سپر گناهکارا شدی
خواستم ببینم کی پست اول رو میده تا گوشه ی ذهنم نگه دارم
از اونجایی که عادت ندارم روز معارفه خشک و خالی سپری بشه لازم می دونم کمی بازی رو به چالش بکشم
سوال : چطور میشه با اولین پست تو روز معارفه برا بقیه شک ایجاد کرد ؟
جواب : کافیه پست امیر رو ببینید تا متوجه بشید
گاد صریحا گفته بالانس عجیب غریبی در انتظارمون نیست
من با این که از بالانس اونقدر سر در نمیارم ولی اینو میتونم تشخیص بدم که تو ۱۶ نفر دو گروه گناهکاری + فرعی عدد نسبتا زیادیه و وقتی تحلیل بالانستو خوندم برام عجیب بود کهچرا احتمال بیشتر دادی به دو گروه گناهکاری !
۹ ؟ خب این چه معنی میده ؟ ۹ بار استفاده از کلمه ی وکیل بنظرت برا پست شروع یه مقدار زیاد نیست امیر جان ؟
نکته ی اخر اینکه از اون جمله ی من بیرون نمیرم حس خوبی نگرفتمیاد پویای دور پیش افتادم با این حرفت .
. این پست معارفه رو هم تقدیم میکنم به مهدی عزیزم. 
به نظرم منظور از جملهی اول و rhetorical بودنش رو به خوبی متوجه میشی خودت و سوال یکت بیهودهست. درمورد جملهی دوم اما مستقیما دارم متهمت میکنم که میخواستی حرکت هادی رو خنثی کنی (یا به قول خود هادی سپر گناهکارها بشی) و منظور از اون «یا چی» هم اینه که شخصا احتمال دیگهای نمیبینم و اگه توضیح قابل قبولی داری بگی
در مورد سوالهای ۵ و۴ هم قطعا من اونقدر فهم دارم که ببینم بین تو و هادی داره یک جریان کنش و واکنشی برای سنجش واکنش طرف مقابل شکل میگیره، منتهی مشکلی تو این قضیه نمیبینم که بیام نظرم رو درمورد حرکت تو بگم حالا ترجیحم این بود که از پرسش بلاغی و استفهام انکاری استفاده کنم، دیگه حداقلش اینه که خودم هم وارد جریان کنش و واکنش شما میشم دیگه، بهتر از اینه که منفعل یه گوشه وایسم ببینم جریانتون چه طرفی پیش میره، غیر از اینه؟
و رو بلاغتت هم کار کن حتما عزیزم. چون اولا اینجا مافیاست اگر عبارت کنایی به کار می بری باید قصد مشخص داشته باشی، وگرنه باید هزینشو بدی
و ثانیا کسی که از جملات بلاغی استفاده می کنه، تلاش می کنه که در توضیحش به تناقض نخوره، بخش آبی به خصوص جاییش که قرمز کردم از پاراگراف اول در تضاد آشکار با بخش سبز از پاراگراف دومه
اگر خودت گفتی که تناقضش چیه ارفاق می کنم و نمره منفی نداره، ولی اگر نگفتی و ازم خواستی توضیح بدم، من با یه پوئن منفی برات توضیح میدم تو پست بعدیم 
هر دوشم حرکتیه که مستحق یه پوئن منفی شدیده.
اونوقت اگر با هوشی که داری خودت فهمیدی که هادی چرا اونکارو کرده و من چرا "خنثی؟" کردم که هیچ، اگر نه اون زمان همین سوال رو بپرس ببینم چرا داری اینکارا رو می کنی و جوابتم بدم البته 
دومین نفری که بعد از من پست میده قطعا گناهکاره
الان با این پست خواستی بگی گناهکاری؟ یا خواستی حرکت هادی رو خنثی کنی؟ یا چی؟
احسانم، شل ترین بازیکن بازی، صدای من رو از منزل میشنویدصدرام، محکم ترین بازیکن بازی، صدای من رو از مسافرت میشنوید
من ب شخصه نتونستم فرقه رو جا بدم توي اين بالانس . بنظرم فرقه نداريم احتمالاتش رو پويا بررسي كرد باهاش موافقم. از ديد من بالانس ريسكي اي ميشه وجود فرقه و مافيا همزمان تو اين تعداد.
@FM
چرا نفر اول پست دادی ؟ چرا دوم نه ؟![]()
البته مثل همیشه تحسین میکنم مشارکتت رو در آغاز کردن بازی. یه فرقی داره این حرکتت با ادوار گذشته که مستقیم به شخص خاصی حمله نکردی و انتخاب نفر رو به تقدیر سپردی، دلیلش چی میتونه باشه؟ چون الان عامل حس هم در شروع بازیت استفاده نکردی، اگر حس نبوده پس چیه؟ تصادف کامل؟به نظرم منظور از جملهی اول و rhetorical بودنش رو به خوبی متوجه میشی خودت و سوال یکت بیهودهست. درمورد جملهی دوم اما مستقیما دارم متهمت میکنم که میخواستی حرکت هادی رو خنثی کنی (یا به قول خود هادی سپر گناهکارها بشی) و منظور از اون «یا چی» هم اینه که شخصا احتمال دیگهای نمیبینم و اگه توضیح قابل قبولی داری بگی
در مورد سوالهای ۵ و۴ هم قطعا من اونقدر فهم دارم که ببینم بین تو و هادی داره یک جریان کنش و واکنشی برای سنجش واکنش طرف مقابل شکل میگیره، منتهی مشکلی تو این قضیه نمیبینم که بیام نظرم رو درمورد حرکت تو بگم حالا ترجیحم این بود که از پرسش بلاغی و استفهام انکاری استفاده کنم، دیگه حداقلش اینه که خودم هم وارد جریان کنش و واکنش شما میشم دیگه، بهتر از اینه که منفعل یه گوشه وایسم ببینم جریانتون چه طرفی پیش میره، غیر از اینه؟
یعنی هدفت از اون حرف کلا این بوده که واکنش نفر اول بعد از پست خودت رو ببینی و با نفر دومش کاری نداشتی؟
خب مشکل کسی که پست اول رو میده چی میتونه باشه؟ بالاخره یک نفر باید اون پست اول بعد از تو رو میداد دیگه؟