. با ریاضی توضیح دادم که چرا باید بین ترسا و اشکان رای بدیم. دو تا فرض داریم:من نفهمیدم آرش.
یه بار دیگه توضیح بده.![]()
حالا اعدام امیرِ احتمالاً بیگناه مگه نشان افتخاره که سرش دعوا میکنی؟منظور من اینه که من خیلی شجاعتر بازی کردم نسبت به تو. این فکته به نظرم
![]()

لوسیفر میتونه شب بیگناهی/مافیا بودن رو بفهمه.گناهکار فرعی است و هیچ عملی در شب روی او تاثیر ندارد.
لوسیفر هر شب یک اسم به گاد اعلام میکند. اگر آن فرد در همان شب لوسیفر را هدف قرار داده باشد، لوسیفر از جهت آن فرد در بازی (بیگناه/مافیا) مطلع میشود.
دو تا فرض داریم:
۱- اشکان و ترسا یار نیستن
۲- چاوش و ترسا یار نیستن
تو حالت یک مافیای من میشه چاوش، تو حالت ۲ میشه اشکان
حالا من برای حالت ۱ دلیل خیلی بیشتری دارم و احتمال بیشتری میدم بهش تا حالت ۲ژ
ولی خب خودم میدونم نیستم، بعدش یار خاصی براش نمیبینم راستش، سر همین بعید میدونم دو مافیا باشه و اشکان مافیا باشه.
که اگه ۲ مافیا باشیم، یکی از مافیاهاس، اگه تک مافیا باشیم و مافیا نباشه هم اتفاق بدی نمیافته و فاز بعدی اشکان رو داریم برای تک مافیا.
نظرت رو میشنوم البته امین اگه حرفی داری
@اشکان
چه وضعشه این آخه 

البته اگه مافیا هم هستی باز هم بزارش کنار. چون این کارایی که داری میکنی در شان یک مافیا هم نیست
. میخوای رای بدی رایتو بده دیگه چرا حرف بیهوده میزنی؟
یعنی فرض کنید بالا سرتون ایستادم بعد 5 روز از شنیدم حرفاتون خسته شدم دارم داد میزنم سرتون
من دو روزه خودم رو پاره کردم که بین ترسا و اشکان رای بدین. بعد من ترسا رو سفید کردم؟ فری که قطعی مافیا بوده هیچ شکی توش نیست. هادی و امیر که هیچکدوم مافیا نبودن (من و ترسا تو این سناریو مافیا هستیم) مثل موش و گربه افتادن به جون هم من گفتم اقا تو رو خدا اونجا رای بدین بیاین بین یارم و اشکان رای بدین؟ اصلا وقتی این چیزا رو مینویسید پروسه فکری پشتش انجام میشه؟۱- اگه ترسا مافیا باشه و ۲ مافیا باشه، محتملترین یارش امین هست، با توجه به اینکه خیلی ترسا رو سفید کرده و عملا ترسا الان شده سفیدترین فرد بازی به خاطر کارای امین.
میفهمی چی داری میگی واقعا؟این فاز که همه میدونن باید به مافیا رای بدن. بعد باز فری مشخصه مافیا بوده. من یار فری بودم راه افتادم تو تاپیک یکی یکی همه رو تگ کردم که بیاید رای 5 رو بدید به یارم که کشته شه؟این ۳ حالت بالا رو میبینم، منطقم میگه باید امین اعدام شه![]()
رای به اعدام: امین
تو رو که انقدر مشتاق اعداممی میزدم، هادی هم این فاز اعدام میشد خودش. راحتترین کار هم همین بود کهتو رو بزم این فاز بگم هادی همتیمیشه چون فاز قبل باهاش بحث داشتم که چرا تو رو سفید میکنه انقدر.
تحلیل کردم دیگه از نگاه خودم. ندیدی؟ چی مد نظرته؟آرش همچنان منتظرم درست حسابی تحلیل کنی. ولی نمیکنی. اون پست مد نظرم رو نمیذاری! داری نگرانم میکنی 😁

اگه راه نداره، دو دقیقه بیخیال من شین

بله به لوسیفر رای میدم.@چاوش
به نظرم اگر مافیا نیستی، این بازی که تموم شد کلا یه مدیدی بزار کنار مافیا رو. بازی تو نیستالبته اگه مافیا هم هستی باز هم بزارش کنار. چون این کارایی که داری میکنی در شان یک مافیا هم نیست
. میخوای رای بدی رایتو بده دیگه چرا حرف بیهوده میزنی؟
از این جا به بعدش رو با داد بخونید دیگهیعنی فرض کنید بالا سرتون ایستادم بعد 5 روز از شنیدم حرفاتون خسته شدم دارم داد میزنم سرتون
من دو روزه خودم رو پاره کردم که بین ترسا و اشکان رای بدین. بعد من ترسا رو سفید کردم؟ فری که قطعی مافیا بوده هیچ شکی توش نیست. هادی و امیر که هیچکدوم مافیا نبودن (من و ترسا تو این سناریو مافیا هستیم) مثل موش و گربه افتادن به جون هم من گفتم اقا تو رو خدا اونجا رای بدین بیاین بین یارم و اشکان رای بدین؟ اصلا وقتی این چیزا رو مینویسید پروسه فکری پشتش انجام میشه؟میفهمی چی داری میگی واقعا؟
این فاز که همه میدونن باید به مافیا رای بدن. بعد باز فری مشخصه مافیا بوده. من یار فری بودم راه افتادم تو تاپیک یکی یکی همه رو تگ کردم که بیاید رای 5 رو بدید به یارم که کشته شه؟
این یکی رو نگاه تو رو خدا5 روزه داره میگه امین لوسیفره بعد رای اعدام به امین
![]()
خب دقیقا همین منطق رو میشه برعکسش رو هم نتیجه گرفت دیگه.اشکان حرفهایی میزنی.
من اگه مافیا بودم هادی رو چرا باید تیر میزدم اخه؟تو رو که انقدر مشتاق اعداممی میزدم، هادی هم این فاز اعدام میشد خودش. راحتترین کار هم همین بود کهتو رو بزم این فاز بگم هادی همتیمیشه چون فاز قبل باهاش بحث داشتم که چرا تو رو سفید میکنه انقدر.
تمام حرفهات سفسطهست.
همین که تا اینجای بازی رسیدی و تیر نخوردی فکته که من مافیا نیستم.چاوش هم یهو اومده استراتژی اعدام میده با این حسب که آقا من مافیا نیستم شما هم همه قبول کنید نیستم.
اشکان هم که بچهی خوبیه. اعدامش نکنیم.![]()

بازم به چاوش رای نمیدی؟![]()
بیا الان یه اثبات دیگه هم برات دارم که من مافیای دو نفره نیستم 
خب اشکان که نگفته رایشو عوض نمیکنه. زرنگی؟@آرش
چی جو میدی به چاوش رای میدی یا نهبیا الان یه اثبات دیگه هم برات دارم که من مافیای دو نفره نیستم
بالا گفتم چرا اشکان یارم نیست. خودت میدونی که یار من نیستی دیگه اگه بیگناهی. گزینههات میشن امین و ترسا برای یارم.
اگه ترسا یارم باشه، اشکان که داره به امین رای میده، ترسا هم میاد به امین رای میده و گل خالی رو زدیم و بردیم.
اگه امین یارم باشه، اشکان با رای دادن به ترسا هم اوکیه، باز با کمک رای اشکان، ترسا رو اعدام میکنیم.
یعنی قضیه اینه من چون رای اشکان باهامه، هر کسی جز اشکان یارم باشه الان ۳ به ۲ هر کسی که دلم خواست رو اعدام کرده بودم و بازی تموم شده بود. اشکان هم که گفتم چرا یارم نیس تو پست بالا.
تنها حالت مافیا بودن من، اینه که تنها مافیا باشم که اینم این فاز باید بیخیال شیم طبق حرفای خودت، درسته؟

چاوش اگه امیر یار سوم تو و اشکان بوده باشه پس نقش اعلامی فری چی میگه وقتی یه لباس دارن؟ چی میبافی سه ساعت![]()
حواسم نبود