جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
173
من نفهمیدم آرش.
یه بار دیگه توضیح بده. :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
این پست 638 من رو بخونید یه بار درست:دی. با ریاضی توضیح دادم که چرا باید بین ترسا و اشکان رای بدیم.

اگه با ریاضیش مشکل دارید بیاید ریاضیش رو درست کنید و بگید کجا باید رای بدیم.
خودم هم که گفتم بستم ترسا مافیا نیست، به اشکان رای میدم.

آرش
پسندها
337
من نفهمیدم آرش.
یه بار دیگه توضیح بده. :))
دو تا فرض داریم:

۱- اشکان و ترسا یار نیستن
۲- چاوش و ترسا یار نیستن

تو حالت یک مافیای من میشه چاوش، تو حالت ۲ میشه اشکان

حالا من برای حالت ۱ دلیل خیلی بیشتری دارم و احتمال بیشتری می‌دم بهش تا حالت ۲ژ

کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش

حالا اعدام امیرِ احتمالاً بیگناه مگه نشان افتخاره که سرش دعوا می‌کنی؟ :)) منظور من اینه که من خیلی شجاع‌تر بازی کردم نسبت به تو. این فکته به نظرم :دی

حرفم رو شاید درست نفهمیدی. اعدام امیر اگه بی‌گناه باشه، من باهاش خیلی آلوده می‌شم نه تو. حرفم این بود بازی‌ت یه وسواسی داره که دستت به خون بی‌گناه آلوده نشه. الان اعدام‌های بازی، فری هست، رضا هست و امیر. تو همه اینا، جز فری، یه hesitation داشته بازی‌ت. فری هم که تا آخرین لحظه براش صبر کردی و می‌شه این حس رو گرفت که داشتی می‌دیدی راه داره اعدام نشه یا نه و پوش ش نکنی.

@اشکان

مشکلی که با لوسیفر بودن @امین دارم، ادعای نقش کارآگاهش هست و اینکه لااقل ۲ تا از ۳ تا کسی که گفته رو درست گفته، یعنی من و هادی. این اطلاعات رو جز کارآگاه، مافیا داره، نه لوسیفر.
من سر اینکه راستش نه من و نه اشکان تیر خوردیم و هادی تیر خورده، گزینه جدی مافیام، اشکان عه. سر همین اشکان گزینه جدی اعدامم هست.

چیزی که دارم بهش فکر می‌کنم، اینه که ما الان برای امنیت، منطقی‌تره به حالت دو مافیا فکر کنیم، نه تک مافیا. اشکان بیشتر برام تک مافیا هست تا دو مافیا.

بعد آرش خیلی داره اذیتم می‌کنه این فاز، حالا نمی‌دونم یا شروع کرده پیچیده فکر کردن و هی داره سناریوهای پیچیده می‌چینه، یا مرض داره.

واقعا هیچ رقمه نمی‌تونین تیر زدن من به هادی رو توجیه کنین. می‌دونم حرفایی که می‌زنم برای بقیه هم برقراره ها، ولی دوز ش برای من خیلی بالاتره :))

آخرین ویرایش:
  • Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
کارآموز مافیا
پسندها
162
گناه‌کار فرعی است و هیچ عملی در شب روی او تاثیر ندارد.
لوسیفر هر شب یک اسم به گاد اعلام می‌کند. اگر آن فرد در همان شب لوسیفر را هدف قرار داده باشد، لوسیفر از جهت آن فرد در بازی (بی‌گناه/مافیا) مطلع می‌شود.
لوسیفر میتونه شب بی‌گناهی/مافیا بودن رو بفهمه.
امکان نداره مافیا باشه و اعلام نقش کاراگاه کنه.
امین ترسید مافیا بازی رو ببره و حدسش بزنه! واسه همین خواست مافیا رو گول بزنه بگه کاراگاه هست.
تو یکی از پست هاش منو سفید کرد گفت اشکان کاراگاهه که روز دوم بیخیالم شده 🤣

چاوش بیشتر دقت کن.

یه سوال، اگه دیدم دارم اعدام میشم، بهتره نقشم رو بگم؟

مافیایی
پسندها
173
دو تا فرض داریم:

۱- اشکان و ترسا یار نیستن
۲- چاوش و ترسا یار نیستن

تو حالت یک مافیای من میشه چاوش، تو حالت ۲ میشه اشکان

حالا من برای حالت ۱ دلیل خیلی بیشتری دارم و احتمال بیشتری می‌دم بهش تا حالت ۲ژ

چرا تو حالت یک چاوش مافیاته؟
الان فکر می‌کنی حالت ۲ مافیا تو بازی محتمل‌تره یا ۱ مافیا؟
اگه حالت اول محتمل‌تره، و می‌گی چاوش برات مشکوکه، خب هم‌تیمیش کیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
بخوام به حالت ۲ مافیایی خیلی دقیق فکر کنم، اینجوری می‌شه:

۱- اگه ترسا مافیا باشه و ۲ مافیا باشه، محتمل‌ترین یارش امین هست، با توجه به اینکه خیلی ترسا رو سفید کرده و عملا ترسا الان شده سفیدترین فرد بازی به خاطر کارای امین. در ادامه آرش هم این کار رو کرده ولی استارتش با امین بوده به نظرم.

۲- اگه ارش مافیا باشه و ۲ مافیا باشه، محتمل‌ترین یارش باز امین هست با توجه به نوع بازی و اینکه نه مشکل خاصی داره با ادعای کارآگاهی‌ش، کلا هم بازی‌شون هم راستا بوده این فاز.

۳- اگه اشکان مافیا باشه و ۲ مافیا باشه، محتمل‌ترین یارش که منم :)) ولی خب خودم می‌دونم نیستم، بعدش یار خاصی براش نمی‌بینم راستش، سر همین بعید می‌دونم دو مافیا باشه و اشکان مافیا باشه.

این ۳ حالت بالا رو می‌بینم، منطقم می‌گه باید امین اعدام شه :)) که اگه ۲ مافیا باشیم، یکی از مافیاهاس، اگه تک مافیا باشیم و مافیا نباشه هم اتفاق بدی نمی‌افته و فاز بعدی اشکان رو داریم برای تک مافیا.

اگه امین بی‌گناه باشه و لوسیفر هم نباشه که اشکان خیلی اشاره می‌کنه، لوسیفر هم مسئله می‌شه در فاز بعدی :))

اما باز حس می‌کنم مطمئن‌ترین کار اعدام امین هست.

@آرش و @ترسا نظرتون چیه؟ اشکان که موافق هست با اعدام امین به نظر حالا به عنوان لوسیفر، خودش هم که لابد موافق نیس :)) نظرت رو می‌شنوم البته امین اگه حرفی داری :دی
@اشکان

نه نقشت رو نگو در هر صورتی، فایده‌ای نداره، چون بگی حدس می‌دن به مافیا باز می‌کشنت. چون تیر شب هم وجود نداره، حذف با حدس فرقی نداره با حذف با اعدام.
بعد در کنار همه اینا، یه استدلال دوگانه متناقضی هم دارین در مورد مافیا بودن من.

از یه ور می‌گین من فری رو زدم شتک کردم چون خودزنی می‌کنم، از اونور می‌گین با اشکان یارم چون با چنگ و دندون نگهش داشتم :)) چه وضعشه این آخه :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
کارآموز مافیا
پسندها
162
فکت هایی که واسه مافیا بودن من میگن، فکت های سفید بودنمه 🤣
حالا اینارو کیا میگن؟ ترسا (مافیا) و امین (لوسیفر) واسه همین چه بحثی کنم باهاشون؟

میمونه چاوش که میگه چون هادی رو زدن به اشکان مشکوکم.

ببین دفاع من، دقیقا مثل دفاع خودت هست. اگه مافیا بودم، اسون ترین کار اعدام هادی بود. چرا باید هادی رو بزنم؟

مافیا اشتباه کرد هادی رو زد. نذار از اشتباهشون سود کنن و قانعت کنن به من رای بدی 🤣

آرش همچنان منتظرم درست حسابی تحلیل کنی. ولی نمیکنی. اون پست مد نظرم رو نمیذاری! داری نگرانم میکنی 😁

رای به اعدام: امین

مافیایی
پسندها
173
چاوش
مشکل اینه که تو می‌دونی خودت مافیا نیستی. ما که نمی‌دونیم. :))
دوباره اشکان رو از اعدام نجات می‌دی.
الان چه برداشتی باید بکنیم خدایی؟ :))

بعد اینکه امین می‌گه از ترسا حس بی‌گناهی گرفته خیلی مشکوکه برات، ولی اشکان از فاز معارفه تا الان می‌گه چاوش بی‌گناهه و پشت دستت بازی می‌کنه اوکیه کاملا؟ قبول کنیم همین طوری؟ :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
چاوش در مورد تغییر رای ترسا که رای ش رو از هادی برداشت، تو این کارش رو بی‌گناهانه دیدی. اما ترسا میدونست هم هادی، هم امیر بی‌گناه هستن. و صرفا کار تورو کپی کرد.
اینجا تو امتیاز شهروند بودن میگیری که اولین نفر این کارو کردی، نه ترسا که میدونی امیر و هادی جفتشون شهر هستن و تورو کپی کرد.
که میدونست*

AKP

مافیایی
پسندها
208
@چاوش
به نظرم اگر مافیا نیستی، این بازی که تموم شد کلا یه مدیدی بزار کنار مافیا رو. بازی تو نیست:دی البته اگه مافیا هم هستی باز هم بزارش کنار. چون این کارایی که داری میکنی در شان یک مافیا هم نیست:دی. میخوای رای بدی رایتو بده دیگه چرا حرف بیهوده میزنی؟ :دی

از این جا به بعدش رو با داد بخونید دیگه:دی یعنی فرض کنید بالا سرتون ایستادم بعد 5 روز از شنیدم حرفاتون خسته شدم دارم داد میزنم سرتون:دی
۱- اگه ترسا مافیا باشه و ۲ مافیا باشه، محتمل‌ترین یارش امین هست، با توجه به اینکه خیلی ترسا رو سفید کرده و عملا ترسا الان شده سفیدترین فرد بازی به خاطر کارای امین.
من دو روزه خودم رو پاره کردم که بین ترسا و اشکان رای بدین. بعد من ترسا رو سفید کردم؟ فری که قطعی مافیا بوده هیچ شکی توش نیست. هادی و امیر که هیچکدوم مافیا نبودن (من و ترسا تو این سناریو مافیا هستیم) مثل موش و گربه افتادن به جون هم من گفتم اقا تو رو خدا اونجا رای بدین بیاین بین یارم و اشکان رای بدین؟ اصلا وقتی این چیزا رو مینویسید پروسه فکری پشتش انجام میشه؟ :دی میفهمی چی داری میگی واقعا؟

این ۳ حالت بالا رو می‌بینم، منطقم می‌گه باید امین اعدام شه :))
این فاز که همه میدونن باید به مافیا رای بدن. بعد باز فری مشخصه مافیا بوده. من یار فری بودم راه افتادم تو تاپیک یکی یکی همه رو تگ کردم که بیاید رای 5 رو بدید به یارم که کشته شه؟

رای به اعدام: امین

این یکی رو نگاه تو رو خدا :ROFLMAO: 5 روزه داره میگه امین لوسیفره بعد رای اعدام به امین :ROFLMAO:

مافیایی
پسندها
173
اشکان حرف‌هایی می‌زنی.
من اگه مافیا بودم هادی رو چرا باید تیر می‌زدم اخه؟ :)) تو رو که انقدر مشتاق اعداممی می‌زدم، هادی هم این فاز اعدام می‌شد خودش. راحت‌ترین کار هم همین بود کهتو رو بزم این فاز بگم هادی هم‌تیمیشه چون فاز قبل باهاش بحث داشتم که چرا تو رو سفید می‌کنه انقدر.

تمام حرف‌هات سفسطه‌ست.

همین که تا اینجای بازی رسیدی و تیر نخوردی فکته که من مافیا نیستم.
چاوش هم یهو اومده استراتژی اعدام می‌ده با این حسب که آقا من مافیا نیستم شما هم همه قبول کنید نیستم.
اشکان هم که بچه‌ی خوبیه. اعدامش نکنیم. :))

آرش
پسندها
337
@امین

بازم به چاوش رای نمی‌دی؟ :))
آرش همچنان منتظرم درست حسابی تحلیل کنی. ولی نمیکنی. اون پست مد نظرم رو نمیذاری! داری نگرانم میکنی 😁
تحلیل کردم دیگه از نگاه خودم. ندیدی؟ چی مد نظرته؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

این رو که متوجهم که شما نمی‌دونین من مافیا هستم یا نه و نمی‌تونین رو اون قسمت استدلال حساب کنین :))

خلاصه حرفم اینه که به نظرم حالت ۲ مافیا مهم‌تره از تک مافیا و امین محتمل‌تره جزو ۲ مافیا باشه تا اشکان.

اینجوری نگاه کن که یار اشکان کی می‌تونه باشه؟ من می‌تونم باشم دیگه درسته؟ حالا منی که یارش باشم، الان بازیم رو تحلیل کن ببین به تناقض می‌خوری یا نه.

من باید یکی از فری یا امیر یارم باشه دیگه. کجای بازیم به این می‌خوره که یارم باشن؟ اگه بنا به خودزنی کردن هست که اشکان رو قبل فری باید خودزنی می‌کردم حتی. سر امیر هم که تغییر رای‌م از هادی به امیر چی بود.

مشکلی داری با این قسمت حرفام؟
به طور خلاصه، من دارم می‌گم این حالت که من و اشکان مافیا باشیم، خیلیییییی بعیده. خودتون بازی رو نگاه کنین ببینین چه منطقی پشت این هست. تقریبا نشدنی هست از نظر ریاضی :))

اگه من و اشکان مافیا باشیم، یارمون باید یا فری باشه، یا امیر. رضا نمی‌تونه بوده باشه چون اگه رضا لباس بوده باشه، پس فری لباس نبوده و مافیا بوده، اینجوری مافیا می‌‌شه ۴ تا :))

پس اگه می‌خواین من و اشکان رو با هم مافیا بگیرین، یارمون یکی از امیر هست یا فری.

امیر رو فاز اعدامش رو به یاد بیارین. من جای هادی منجر شدم اعدام شه دیگه. تغییر رای‌م هم قبل ترسا بود، نه بعدش. تازه امیر هم بی‌گناه اعدام شد، اگه یارش بودم می‌دونستم لباس داره دیگه. چه مرضی بود :))

پس امیر هم یار سوم من و اشکان نیست. می‌مونه فری. مشکل فری اینه که اگه فری یارم بود، باید بگین می‌خواستم خودزنی کنم. اگه بنا به خودزنی هست، اشکان که گزینه بهتری بود از خودزنی تا فری. تازه من خیلی رای زودی به فری دادم، می‌تونستم رای رو ندم و نذارم اعدام شه، همون فاز گیر رو روی امین نگه می‌داشتم دیگه، غیر اینه؟

@امین و @آرش و @ترسا

شما نمی‌دونم کدومتون بی‌گناهه، کدومتون مافیا. این بالا رو بخونین، ببینین واقعا راه داره من و اشکان با هم مافیا باشیم :)) اگه راه نداره، دو دقیقه بی‌خیال من شین :))

اینکه اشکان رو منشن نکردم هم برای اینه که اون بی‌خیال منه، لازم به این توضیحات نیس :))

آخرین ویرایش:
کارآموز مافیا
پسندها
162
@چاوش
به نظرم اگر مافیا نیستی، این بازی که تموم شد کلا یه مدیدی بزار کنار مافیا رو. بازی تو نیست:دی البته اگه مافیا هم هستی باز هم بزارش کنار. چون این کارایی که داری میکنی در شان یک مافیا هم نیست:دی. میخوای رای بدی رایتو بده دیگه چرا حرف بیهوده میزنی؟ :دی

از این جا به بعدش رو با داد بخونید دیگه:دی یعنی فرض کنید بالا سرتون ایستادم بعد 5 روز از شنیدم حرفاتون خسته شدم دارم داد میزنم سرتون:دی

من دو روزه خودم رو پاره کردم که بین ترسا و اشکان رای بدین. بعد من ترسا رو سفید کردم؟ فری که قطعی مافیا بوده هیچ شکی توش نیست. هادی و امیر که هیچکدوم مافیا نبودن (من و ترسا تو این سناریو مافیا هستیم) مثل موش و گربه افتادن به جون هم من گفتم اقا تو رو خدا اونجا رای بدین بیاین بین یارم و اشکان رای بدین؟ اصلا وقتی این چیزا رو مینویسید پروسه فکری پشتش انجام میشه؟ :دی میفهمی چی داری میگی واقعا؟

این فاز که همه میدونن باید به مافیا رای بدن. بعد باز فری مشخصه مافیا بوده. من یار فری بودم راه افتادم تو تاپیک یکی یکی همه رو تگ کردم که بیاید رای 5 رو بدید به یارم که کشته شه؟

این یکی رو نگاه تو رو خدا :ROFLMAO: 5 روزه داره میگه امین لوسیفره بعد رای اعدام به امین :ROFLMAO:
بله به لوسیفر رای میدم.
چون از نظرم ۱ مافیا و ۱ لوسیفر در بازی هستن.
اگه لوسیفر بره بیرون واسه اون تک مافیا باقی مونده ۱ جای اشتباه داریم.

آرش
پسندها
337
چاوش اگه امیر یار سوم تو و اشکان بوده باشه پس نقش اعلامی فری چی میگه وقتی یه لباس دارن؟ چی می‌بافی سه ساعت =))

کارآموز مافیا
پسندها
162
اشکان حرف‌هایی می‌زنی.
من اگه مافیا بودم هادی رو چرا باید تیر می‌زدم اخه؟ :)) تو رو که انقدر مشتاق اعداممی می‌زدم، هادی هم این فاز اعدام می‌شد خودش. راحت‌ترین کار هم همین بود کهتو رو بزم این فاز بگم هادی هم‌تیمیشه چون فاز قبل باهاش بحث داشتم که چرا تو رو سفید می‌کنه انقدر.

تمام حرف‌هات سفسطه‌ست.

همین که تا اینجای بازی رسیدی و تیر نخوردی فکته که من مافیا نیستم.
چاوش هم یهو اومده استراتژی اعدام می‌ده با این حسب که آقا من مافیا نیستم شما هم همه قبول کنید نیستم.
اشکان هم که بچه‌ی خوبیه. اعدامش نکنیم. :))
خب دقیقا همین منطق رو میشه برعکسش رو هم نتیجه گرفت دیگه.
اگه من مافیا هستم چرا شما تیر نمیخوری؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش

بازم به چاوش رای نمی‌دی؟ :))

چی جو می‌دی به چاوش رای می‌دی یا نه :)) بیا الان یه اثبات دیگه هم برات دارم که من مافیای دو نفره نیستم :))

بالا گفتم چرا اشکان یارم نیست. خودت می‌دونی که یار من نیستی دیگه اگه بی‌گناهی. گزینه‌هات می‌شن امین و ترسا برای یارم.

اگه ترسا یارم باشه، اشکان که داره به امین رای می‌ده، ترسا هم میاد به امین رای می‌ده و گل خالی رو زدیم و بردیم.

اگه امین یارم باشه، اشکان با رای دادن به ترسا هم اوکیه، باز با کمک رای اشکان، ترسا رو اعدام می‌کنیم.

یعنی قضیه اینه من چون رای اشکان باهامه، هر کسی جز اشکان یارم باشه الان ۳ به ۲ هر کسی که دلم خواست رو اعدام کرده بودم و بازی تموم شده بود. اشکان هم که گفتم چرا یارم نیس تو پست بالا.

تنها حالت مافیا بودن من، اینه که تنها مافیا باشم که اینم این فاز باید بی‌خیال شیم طبق حرفای خودت، درسته؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
آرش
پسندها
337
@آرش

چی جو می‌دی به چاوش رای می‌دی یا نه :)) بیا الان یه اثبات دیگه هم برات دارم که من مافیای دو نفره نیستم :))

بالا گفتم چرا اشکان یارم نیست. خودت می‌دونی که یار من نیستی دیگه اگه بی‌گناهی. گزینه‌هات می‌شن امین و ترسا برای یارم.

اگه ترسا یارم باشه، اشکان که داره به امین رای می‌ده، ترسا هم میاد به امین رای می‌ده و گل خالی رو زدیم و بردیم.

اگه امین یارم باشه، اشکان با رای دادن به ترسا هم اوکیه، باز با کمک رای اشکان، ترسا رو اعدام می‌کنیم.

یعنی قضیه اینه من چون رای اشکان باهامه، هر کسی جز اشکان یارم باشه الان ۳ به ۲ هر کسی که دلم خواست رو اعدام کرده بودم و بازی تموم شده بود. اشکان هم که گفتم چرا یارم نیس تو پست بالا.

تنها حالت مافیا بودن من، اینه که تنها مافیا باشم که اینم این فاز باید بی‌خیال شیم طبق حرفای خودت، درسته؟
خب اشکان که نگفته رایشو عوض نمی‌کنه. زرنگی؟ :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
چاوش اگه امیر یار سوم تو و اشکان بوده باشه پس نقش اعلامی فری چی میگه وقتی یه لباس دارن؟ چی می‌بافی سه ساعت =))

عه راست می‌گی اون حالتم مثل حالت رضا نشدنیه :)) حواسم نبود :))

حالا بهتر، اون قسمت هم پس کلا ملغی‌س. بقیه‌ش رو بخون بگو با کجای پست ۶۷۴ و ۶۷۸ م مشکل داری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین