جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
@
@معین
یعنی شما میگی من گناهکار مریض اومدم یهو به برلینی که یه رای داشته رای دادم واقعا و موووج سواری کردم؟ :دی موج روی برلین کجا بود دقیقا که من بخوام سوارش شم؟

)

من میگم برلین بیگناه اعلام شده با یک نقش مهم، و شما بدون بررسی بهش رای دادی،
به هرحال نمیشه روی هوا رای داد دیگه درسته؟ باید پشت رای یه احساس مسئولیتی باشه،
حالا من درخواستم ازت اینه که بگی بین اون همه گزینه رای، که بحثم درموردش زیاد شده بودو تا حدودی شفاف تر بود نسبت به برلین، چرا برلین؟؟
پستهاتو خوندم کامل، ولی لطف کن یه بارم به منی که نه تورو میشناسم نه برلین، یه توضیحی بده

Professor
پسندها
15
فری
خب بیگناه بوده باشه ! به حرف من چه ربطی داره ؟ اینکه هادی بیگناه بوده دلیل نمیشه منطق بازی دست هادی باشه و بگیم هادی تو بحث برنده بوده، نخیر اصلا اینطور نیست.
در مورد جوابم به عرفان و رضا که حرفشون با تو فرق داشت اصلا چرا به حرف خودت ربطش میدی و فکر کردی جوابت هموناس ؟
در مورد بازی خلفی بیشتر از همه توجهم و جلب کرد و خب سوالایی که نوشته بودم واسش و وقتی در ادامه خوندم دیدم اکثرا پرسیدین و جواب هاشم خوندم دیگه نیازی به تکرار ندیدم.
الانم منتظرم واکنشش به صحبتای امروز و ببینم.

- - - Updated - - -

ادامه ی صحبتم با فری
اون قسمت این همه ترس برای چیه رو یادم رفت اصلا :)) چطور به این نتیجه رسیدی که من تو صحبتم ترس داشتم ؟ :))

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدي

من استيلم گنده گوزي بود؟ كه چي بشه مثلا؟ قبل اينكه من بنويسم فقط تو نوشته بودي و من با اين فرضي ك تو ذهنم داشتم و نميدونستم تروريست لباس نميگيره گفتم لباس شهردار دادن هم چون نقش تكيه و نميخونه اين لباسو بدن تورو خطاب قرار دادم. من گنده گوزي نكردم داداش ولي جواب تو و سيسي ك گرفتي مثلا برا تخريب من جالب نبود.

تحليل من اصلا مسخره . اونم پنج شيش ديقه بعد پست فاز شب . ازين به چي ميخاي برسي؟ من طبق اين تحليل مسخره و اينكه ازم بعيد بود چيم الان؟

بله من ب رامتين و مهدي هر دو شك داشتم و هيچكدوم بيگناه صرف نبودن برام و راي اولم خلفي بود منتهي با اون دوخطي ك هادي مثلا تو دفاع داد حس رفع تكليفي و مسعوليت ناپذيري ديدم ك نكرده دو كلوم حرف بزنه در جهت پيش برد بازي و اون طرز بازيش صلاح ديدم ك رايم هادي باشه تا رامتين.

ايشالا فردا صحبت ميكنيم شبتون بخير

@معین

اینو دیشب در جواب مهدی گفتم و نیاز به تکرار نیس بهتره سرسری رد نشیم از پستا.

Professor
پسندها
15
تو همین بند اول که میگی دارم میگم اتفاقا...بارهام تکرار کردم...که تناقض یاسین اذیت کننده و شک برانگیز بود ولی ری اکشنش و جوابش به چاوش شدت میبخشه به شکه...وگرنه درسته به خودی خود تناقضه به گناهکاریش منجر نمیشه...همین پستی که نقل قول گرفتی رو یه بار دیگه بخون قشنگ توش گفتم جوابی که به چاوش داده....
در مورد ادامه ی پستت پست آخری که فاز قبل دادم رو بخون...یاسین میگه امین تو گناهکاری قطعا...بعد پست بعدیش میاد میگه من نگفتم گناهکاری تو بیگناه تبرزنی :| خب من الان این بشرو چیکارش کنم واقعا؟ با کدوم منطقی بیام بیگناه بگیرمش؟

خلفی (لاشخور مافیا)
استایل بازیت من و یاد دور قبل میندازه، این دیگه چیزی نیست که کسی بخواد روش موج سواری کنه.
چطور شد که سریع تو پست اولت رای و دادی ؟ شک بر انگیز بود شک میکردی، سوال جواب میکردی، در مورد رامتین و هادی بیشتر صحبت کردی ولی از دیروز تا حالا برای دفاع از رایت به یاسین یه حرف درست نزدی. من الان نظرم اینه تو گناه کاری ! ممکنه با دوتا پست آینده نظرم برگرده ! به این نمیگن تناقض. میخوای دفاع کنی درست دفاع کن.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم

@همه:
اولا که خواهش میکنم ازتون اگر بی گناهید از میزان جو دادن و تیکه انداختن و کنایه زدن و این ادا اطوارا بکشید بیرون خیلی رو اعصابه و روی قضاوت شخص بنده تاثیر منفی میزاره. علی الخصوص عرفان و امین :دی

@امین: الان نفهمیدم چی گفتی اصلا، یاسین و متوجه شدم چرا باهاش کار داشتی تو فاز بعد ولی نفهمیدم ربط من به یاسین چی بود واقعا؟ در حالی که گفته بودم صرفا بزار فردا برم پستای یاسین و ببینم ببینم تناقضشو در حدی میبینم که تو ساعت 8 و 9 شب بیای شاعبه ایجاد کنی یا خیر؟ این و چطوری دفاع کردن برداشت کردی از یاسین؟

- - - Updated - - -

@صدرا: ترست اینه که سوال مهم نمیپرسی، سوالای بی ربط میپرسی که میتونه نشونه این باشه که بخوای فعال بودن رو فیک کنی. برای مثال همین مورد محمد خوب محمد تو فازای قبلی پستای رامتین و هادی و خونده و برداشتش این بوده که هادی گناهکار تر میزده براش الان میخوای برداشت شخصیشو ببری زیر سوال که چی بشه. اصلا محمد و و ل کن منم برداشتم از دفاعیات هادی و رامتین هم هادی بیگناهانه بود قشنگ، همین که رامتین میاد توی دفاعیاتش میگه واکنشام اوکی بوده برای من جای شک نزاشت، حالا میخوای برداشت منم زیر سوال ببری؟

- - - Updated - - -

ادیت: هادی بیگناه تر میزده براش

Professor
پسندها
15
فری
ربطی به ترس نداره این، من معمولا دیرتر وارد فاز میشم که خب چون مشغولم ! پستارو میخونم سوال هم برام پیش میاد ولی قبلا پرسیده شده، چیکار کنم ؟ دوباره بپرسم ؟
خودم اول بازی میگم سوال تکراری نپرسین اونوقت بیام سوال تکراری بپرسم ؟ همین خودت بعدش میای میگی تو که خودت این حرف و زدی چرا نقضش میکنی ؟ :دی
خب باشه منم مثل هادی رندوم میگم عرفان گناهکاره ! رگ میذارم ایهناس، ببینم رو اینم میگی صدرا بیگناهه ؟ البته که کاری به برداشت شخصیت ندارم تصمیمی که گرفته میشه مطابق با هرشخصیتی متفاوته.
یکی 60 درصد حسی عمل میکنه 4 درصد منطقی ! یکی دیگه 10 درصد منطقی، 90 درصد حسی و خب کسی که حسی میخواد تصمیم بگیره بهتره بره با اون بچه ی فامیل پویا اینا مارپله بازی کنه :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
@پویا:
عرض ادب متقابل.
از شما بعیده چنین نظری. چون دقیق می خونی.
من تا پست 40 یه چیزایی نوشتم و یه نظراتی دادم؛ تهشم گفتم بقیه رو نظری ندارم. بعد رفتم 40 تا 60. هرکی بوده نظر دادم. بنابراین یا اونجا نبودن یا تو اولیا بودن که نظری نداشتم. بعدا هم یه به روزرسانی کردم ظهر. اگه اشتباه نکنم چاوشُ کمی سمت بیگناه گذاشته بودم و رضا برعکس. ولی هیچکدوم اونقدر جدی نبود که برجسته باشه برام.
این طرز سوال هم نپسندیدم: "اگه اومدن چرا نگفتی، اگه نیومدنم الان بگو." این یعنی در هر صورت خواستم یه چیزی بگم. اینا خوب نیست. چیزی که دنبالشی باید دقیق دنبالش باشی اگه ارزش داره. اگه نداره که هیچی. بد میگم؟
در پست بعدی که دادی بله چاوش و رضا رو درصدی گفتی فکر کنم ولی این سوال من قبل از پستت بوده قطعا، چون بعدا که نظرت راجع به چاوش رو دیدم حل شد قضیه، مشکل سوالمم متوجه نشدم راستی:دی بلاخره دوست دارم شخصیتای مطرح در مورد سادید، نوع بازی و.... همدیگه نظر بدن:دی کجاشه مشکلش؟

@خلفی:
بند اولش که در مورد یاسین. چرت ترین استدلال ممکنُ داشتی. خودت بخون یه بار دیگه. بی گناه باشی خنده ت نمی گیره به این؟چون تناقض داشته، گناهکاره؟ احتمال اشتباه وجود نداره؟
اینو پویا گفته بهت، منتظرم جوابشو بشنوم چون برای منم سواله. و با این قسمت از کارت که وقتی اینطوری گناهکاری برلین برات وحی منزل شده بود که از راه رسیدی و پست دادی و پشت بندش رای هم دادی چی شد که تغییرش دادی رایتو؟
چاوش اگه این فرضیه ی تو مبنی بر اینکه "مافیا به رامتین لباس شهردار داده تا تابلو باشه مافیاس ولی نقشش لو نره" رو در نظر بگیریم چه سودی میبره مافیا واقعا؟ اوکی اگه بگیم سناتور بوده و فردا احتمال اعدامش زیاد بوده و بهش لباس داده باشن...خب نمیتونستن لباس دیگه ای بدن؟ چه سودی داره براشون اینکه تابلو باشه لباسه و طرف مافیاست؟ اینو من نمیفهمم که میگی
حالا از بین این همه نقش چرا فرضت اینه که سناتوره رامتین؟:دی
@چاوش و @همه :
رای م هم به هادی می‌دادم من اگه برای کسی مهمه، چون هادی به نظرم همونجور که سعید گفت بیشتر از هر چیزی فرعی بود (و برای همین هم گفته بودم فعلا منفی نیس واسم اونقد چون به نظرم جلاد/جوکر بود و جلاد بودنش مثبته فعلا)، ولی بین رامتین و هادی به نظرم رامتین بی‌گناه‌تر بود
من سه بار دفاعیه رامتینو خوندم و خدایی وقتی با مدل بازیش یه جا میذاشتی بیگناه تر از هادی بود، هادی با اینکه بیگناه بود ولی بی پرواییش و رگ گذاشتنش اونو به اینجا رسوند و به نظرم بیگناهایی که بهش رای دادن هیچ تقصیری ندارن. حرکتاش فقط یه ذره خفیف تر از شایان بود (جو، اعتماد به حرفای عجیب که هیچ جوره نمیشه تو اون فاز اونقدر راحت بیانشون کرد که من مطمئنم رگ میذارم و درصد 95 میدم و ...) که فکر کنم یه جا عرفانم اشاره کرد. اتفاقا من از رای به هادی بیشتر حس بیگناهی میگیرم حالا البته شما رای ندادی با اونایی که رای دادنه روی صحبتم:دی در مورد رای های رامتینم به نظرم نفرات اولی که بهش رای دادن قطعا از خودشون نبودن، ولی نفرات بعدی میتونن گزینه گناهکاری باشن. مخصوصا اون دسته از دوستان عزیزی که رامتین براشون تیپیکال معمولی رامتین بود رو میگم:دی رای مهدی و آرش و فری فقط برام قابل هضمه. با امان گیرنده ها هم که مشکل اساسی دارم:دی مثلا دوست دارم بدونم پویا چطوری با دفاعیه رامتین قانع نشده:دی یا خلفی چطوری یهو از بین سردرگمی این که رامتین و هادی جفتشونم مشکوکن رها شد و رای به رامتین داد؟ خود برلین اگه الان زنده بود من کلی ازش سوال داشتم حتی! برلین اصلا بیگناهی رفتار نکرد با بحثای قبلش با چاوش اصلا کاری ندارم چون تغییر رای من بهش اصلا به خاطر اونا نبود که در مورد این پایینتر مفصل توضیح میدم.
در مورد رایم به چاوش چند جا دیدم سوال شده. منتظر بودم چاوش ببینم اگه جواب ندم خود چاوش پیگیری میکنه مجددا که از شانس بدم فعلا نیست:دی فری سوال پرسیده به صورت جدی و من گزینه مشکوکشم. فری من از خودت یه سوال دارم. چرا به رامتین رای دادی؟ غیر از این بود که بهش مشکوک بودی باهاش دیالوگ داشتی سوال و جواب میکردی و مجبور بودی بلاخره به یکی رای بدی و گزینه مشکوک ترتو انتخاب کردی و بهش رای دادی؟ اگر من با چاوش هیچ بحثی نداشته باشم و زارت بیام بگم رای به اعدام چاوش این حرکت میتونه منو برای تو مشکوک کنه، گفتم گل و بلبل نبودیم کلا. چند جا نوشتم که حس خوبی ازش نمیگیرم، مکالمه داشتم باهاش و حس کردم وقتی بهش گیری میدم جوابمو میده و منطقیم جواب میده و برمیگرده یه ایراد هم به سوالم وارد میکنه، ایرادی که وقتی بهش فکر میکنم میبینم آره اصلا لزومی نبود من اینو بپرسم. در حالت عادی کسی با من این کار رو بکنه بهش مشکوک میشم و بهش میگم خوبی؟:دی میگم هدفت چی بود اینو پرسیدی و پا پیچش میشم ولی چاوش اینطوری رفتار نکرد و شکمو بهش بیشتر کرد که چرا داره با لطافت برخورد میکنه. حالا این میتونه به سبک بازیش برگرده میتونه به زرنگیش برگرده و یا میتونه به نقشش برگرده. شکم و رایم به نظر خودم نامعقول نبوده. حداقل نامعقول تر از خلفی نبوده حرکتم که از راه رسید و یه جمله چاوش رو آورد به رای چاوش رای داد. حتی اگه پستای دیروزمو خونده باشی دلیل گفتم برای رایم(به نظرم محتاط تر داره بازی میکنه و بعضی جاها حتی به قول مهدی مسالمت امیز هم کنار میاد باهات رای دادم و منتظرم واکنش خودش و بقیه مثلا مهدی که واکنش داد رو ببینم اگر لازم باشه تغییرش میدم حالا به هر دلیلی ممکنه با حرفای خود چاوش تغییرش بدم و یا با حرفای دیگران.) اما عوض کردن رایم به سمت برلین. برلین و چاوش بحث داشتن من خوندم اون بحثارو به نظرم برلین شبیه گناهکارا نبود تو اون بحثا. تا وقتی که برلین وارد بازی شد دیشب.
اینو چاوش گفته در مورد برلین
من رای م یاسینه (برلین)، چون جدای گیر تناقض دارش به پست اولم، این جواب مهربانانه‌ش هم با توجه به شناختم بعید بود ازش و وقتی بی‌گناهه خیلی پیگیر تره، کاملا حس پا پس کشیدن داشتم
کامل گفته که چرا بهش رای میده و پرواضحه که بیشتر به خاطر پاپس کشیدن رای داده تا تناقض و اینها که البته اونم بخشیشه. برلین در جواب این پست طبیعتا باید میمومد میگفت من کجا پا پس کشیدم یا پا پس نکشیدم و دفاع میکرد از خودش. ولی چی گفته؟
دلیلت خیلی بیخود بود الان با این رای بیخودت قشنگ درصد گناهکاریت برام رفت بالا، من در مورد تو هیچ وقت اشتباه نمیکنم دور قبل هم فقط من قاطعانه گفتم گناهکاری و بودی
الان مشکلی هم ندارم با رای دادنت ، یه گناهکار برای جو الکی انداختن رو یه بی گناه هر کاری میکنه ، تو هم که با این دلیل بیخود اومدی : ))
مقابله به مثل، چون رای دادی به من پس گناهکاری و بدون دلیل برگشته به چاوش رای داده بلافاصله! این حرکت آیا از نظر شما بیگناهیه؟ مخصوصا که جای اینکه بیای دفاع کنی از خودت ناآگاها رو آگاه کنی و رای چاوش (با هر سایدش کاری ندارم) رو منتفی کنی مینویسی من در مورد تو هیچوقت اشتباه نمیکنم و بولدش کنی؟ :دی و جالبه تلاشی برای هیچی نکرده و علنا گفته که مشکلی با رای دادنت ندارم، اگه بیگناهی چرا نباید مشکل داشته باشی؟:13:
یه بی گناه الکی رای نمیده !!! رای ات قشنگ کشکی بوده.
اینم برلین گفته ولی خودش همون کارو کرده. چرا نباید به ایشون رای میدادم؟
سعی کردم این قضیه رای رو کامل و واضح بگم که سواستفاده ای نشه ازش کرد:دی

@مهدی:
به اینکه حواسشون نبوده شاید که اینطوری لو میره طرحشون و درواقع تر زده باشن و گاد هم کمکی نکرده باشه بهشون چقدر وزن و احتمال میدی؟
من حس میکنم فک نمیکردن رامتین هدف قرار بگیره به خاطر همین به لباسش اهمیت ندادن و کلا این حسم دارم که تو دفاعیه بودن رامتین و نقشه استفاده شون از سناتور کلا گیجشون کرده و حواسشون به اون بند شهردار نبوده:دی البته یه احتمال دیگم هست که اینا بازین:دی مثلا میخوان مافیا رو خنگ جلوه بدن:)) الان یا یه گروه مافیای لول 3 داریم یا یه مافیای کلا لول 1:))

@چاوش:
در مورد خلفی، من رای ش اونقد واسم عجیب نیس اصلا. دیده من حرفی که زدم درسته و یه تناقض نسبتا آشکار گرفته شده و جواب یاسین هم دیده و یهو «یافتم یافتم» گویان ذوق کرده و رای داده خیلی رای گناهکاری نیس به نظرم، اتفاقا رای بی‌گناه مکتشف هست.
از هر 20 نفری که وارد بازی شدن 40 نفرشون اول بحث وارد بحث رامتین و هادی شدن چند کلمه باهاشون معاشرت کردن:دی برای رایم صبر کردن تازه تا آخر شب، بعد خلفی چند ساعت مونده به رای گیری میاد دو تا جمله نقل قول میکنه و رای میده و میگه فلانی و فلانیم برام مشکوکن ولی میخوام دیالوگ داشته باشم باهاشون. به نظرم حرف اولیه برلین اگه کمتر از بحث رامتین و هادی نباشه بیشترم نبوده که اینطوری به چشم خلفی بیاد:دی

@صدرا:
اون توضیه ریش سفیدانه اول بازیت و دلسوزیت برای شهر با این رای ندادنت نمیخونه صدرا:دی کدومو باور کنیم؟

@فری:
ضمنا یه جا گفته بودی که این سوالو ازت پرسیدم که بعدا به وقتش ازش استفاده کنم!!!!! مثلا اون سوالت تله بود یا چی؟ مثلا اگر چه جوابی میدادم میتونستی ازش چه استفاده ای بکنی؟ کلا از بعد اون سیدبندیات خیلی خاکستری شدی برام.
چرا ذهنت میره جاهای بد؟:دی نمیتونم از جواب اون سوالم در مورد مثبت بودنت استفاده کنم یا مطمئن تر شم؟ بحث سیدبندی رو درک نمیکنم که چرا انقدر کشش میدین:45: یه ایده ای بود به ذهنم اومد مطرحش کردم و گفتم کلا علاقه دارم به اینا، دست خودم نیست. پس خاکستری نکن منو برای خودت.:دی
خوب سبکش خیاری بود و بیگناه از اب دراومد و بیگناهیم بود شکل بازیش.
این تیکه رو هم اجازه بده قبول نکنم ازت. یعنی چی بیگناهی بود؟ کجاش بیگناهی بود؟
من خودم بین رامتین و هادی مونده بودم ولی امروز یحثایی که شد درباره رامتین شکایی که بهش شد سعی کردم یکی دوتاشو درک کنم و قابل درکم بود و کفه رو به سمتش پایین اورد نسبت به هادی، از نظر منطقی بخوایم نگاه کنیم رفتار هادی غیر منطقی تره ولی از نظر برهان و دلیل دلایل بر گناهکاری رامتین بیشتره به نظرم و استدلالای قوی تری بر علیهش شده. فعلا رایم رامتینه مگر اتفاق خاصی بیوفته.
اینو خود شما گفتی قبل رایت. اگه انقدر ساده بود تشخیص بیگناهی هادی پس اینا چیه؟:دی من کلا هر کسی این مدلی خیاری بازی کنه به قول دوستان نمیتونم حرفاش رو قبول کنم چون منطق حرفاش کم بود و سرشار از احساسات بود. با اینکه رامتین گناهکارتر بوده برای بعضیا کاری ندارما توضیح بابت اینه که هادی کم گناهکار نمیخورد بهش.

@عماد:
تا اینجا که پستات رو خوندم حسم نسبت بهت مثبت بوده...فقط اون گیری که بالا به چاووش دادی یکم قلقلکم داد. به نظرم هرکسی ممکنه نقشا رو دقیق نخونده باشه یا خونده باشه و یادش رفته باشه یا یه سری رو از چشم گذرونده باشه و دقیق نباشه روش
خود چاوش به این ایراد من جواب منطقی تری داد، شکم منم از همینجا بهش زیاد شد که وقتی جوابت انقدر منطقیه چرا از کسی که یه سوال این مدلی ازت پرسیده راحت رد میشی:دی
راستی پستایی که داری میدی رو نگاه میکنم یا چیزایی که همه تکرار کردنو تکرار میکنی یا مثلا با کسی که مرده و بینمون نیست مکالمه برقرار میکنیا:دی با این مدل دفاع ریزی که از پویا کردی هم حال نکردم نمیدونم چرا:دی

Professor
پسندها
15
مهسا
رای ندادن ؟ :دی اگه منظورت عمل رای ندادنشه که خب نبودم بخاطر همین امان گرفتم و تو پستامم گفتم اگه بودم به هادی رای میدادم احتمال 90%

کاربلد مافیا
پسندها
130
@معین:
من نمیدونم سبک بازی شماها چجوریه.
ولی من خودم وقتی کسی از بازی خارج میشه، مثل هادی و رامتین و برلین.
برمیگردم به پستهای قبلی، و پستهای اون شخصی که بهش شک دارم رو درمورد اون افرادی که از دور خارج شدن یدور میخونم.

مخصوصا که باتوجه به تحلیل ها، احتمال لباس دادن به رامتین و گناهکار بودنش وجود داره، به عقیده من میشه از توی صحبتهای بچه ها و نظراتشون درمورد رامتین در گذشته خیلی چیزا کشف کرد.
منم خیلی با این قضیه چک کردن و اینا موافقم ولی منتها فقط میشه گزینه های مشکوکت رو بررسی کنی تازه اگه برسی، نه همه رو ، چون حجم پستا بالاس. اگه فرصت میکنی خیلی روش خوبیه.

@خلفی:
.یاسین میگه امین تو گناهکاری قطعا...بعد پست بعدیش میاد میگه من نگفتم گناهکاری تو بیگناه تبرزنی خب من الان این بشرو چیکارش کنم واقعا؟ با کدوم منطقی بیام بیگناه بگیرمش؟
با این حساب رایت چرا باید به بشر لغو و به بشر دیگه ای تعلق بگیره؟:دی
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم
در مورد نبودن وقت نگو لطفا:)) میشد حداقل مکالمه کنی بعد رای بدی. زمان برای مکالمه ات بود واقعا.

@صدرا:
رای ندادن ؟ اگه منظورت عمل رای ندادنشه که خب نبودم بخاطر همین امان گرفتم و تو پستامم گفتم اگه بودم به هادی رای میدادم احتمال 90%
دیگه بدتر:)) امان گرفتن دور قبلت هنوز یادمه:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام مجدد همگی :دی

من داشتم فک می‌کردم، یه حالت دیگه‌ای هم به بازی اضافه شد واسم که حالت عجیبیه ولی محتمله. اونم اینکه رامتین واقعا شهردار بوده، مافیا با لباس شهردار زده ش که تابلو باشه لباسه و فک کنیم یکی از مافیا رفته. یعنی رامتین واقعا لباس گرفته، اما لباسش همون نقش واقعی ش بوده و مافیا از اون بند شهردار سو استفاده کرده که یه نفری که مافیا نیس رو ما فک کنیم مافیا بوده :)) سر همین به نظرم خیلی حساب نکنیم روی اینکه یه نفر از مافیا کم شده در ادامه بازی.

یه چیز دیگه هم هست، اونم اینه که لباس رامتین لباس شب بوده، لباس روز نبوده. یعنی برای اعدام احتمالی ش ندادن، برای مرگ در شب + پرسیده شدن در شب داده شده اون لباس. این قضیه خیلی حسم رو به اینکه رامتین واقعا شهردار بوده و خواستن گولمون بزنن قوی‌تر می‌کنه.

===

چاوش

به اینکه حواسشون نبوده شاید که اینطوری لو میره طرحشون و درواقع تر زده باشن و گاد هم کمکی نکرده باشه بهشون چقدر وزن و احتمال میدی؟

تقریبا صفر. ۴ الی ۶ نفر آدم عاقل و بالغ هستن و موقع لباس دادن خیلی بعیده یکی شون نرفته باشه دقیق نقشی که قراره بدن رو نخونده باشه. به نظرم می‌دونستن لو می‌ره لباسه، ولی اینکه به یار خودشون لباس دادن که معلوم باشه لباسه یا به رامتین لباس دادن که فک کنیم یکی از مافیا کم شده در حالی که نشده، این رو نمی‌دونم.

===

اینا رو بگم فعلا بعد پستا رو بخونم از اول صفحه ۱۳ :دی

- - - Updated - - -

@مهسا خانوم
نمیدونم این کلمه خودکشی چقدر درسته چقدر نه! اگه رامتین مافیا باشه به نظرتون خودزنی میکنن؟اگه نه کلمه خودکشی چرا باید استفاده شه؟

این به نظرم میتونه نشونه تیر اشتباه برلین باشه، گازگرفتگی!! در این صورت میشه گفت مافیا هم خودزنی کردن.

این تاکید روی خودزنی جالبه واسم، چرا باید خودزنی کنن کسی رو که فردای بازی می‌تونه بیاد به عنوان شهردار بازی کنه. اگه می‌خواستن شب یه سهمیه قتل رو روی یه بازیکن خودشون استفاده کنن، خب چه مرضی بود از سناتور استفاده کنن؟ :دی

بعدش، شما یه توضیح در خصوص رای‌ها تون می‌دین؟ چی شد که رای تون از من شد برلین، بعد هم هادی؟

خب این رو در جواب به محمد دیدم.

دلیل رایم به چاوش رو اگه لازم باشه فردا مفصل تر هم توضیح میدم ولی الان خلاصه بگم بهش مشکوک شدم و رای دادم بعد گزینه مشکوک تری نظرمو به خودش جلب کرد(برلین)، اینطوری نبوده که با چاوش گل و بلبل باشم و بهش رای بدم که! خیلیا با رامتین و هادی مثل منو چاوش بودن(در حال صحبت و ...) ولی در نهایت بهشون رای دادن. فک نکنم این قضیه غیرطبیعی باشه! رای دادنم اجباری بود و قضیه رو سختتر میکرد. برلینم که همه دیدیم چقدر مبهم بازی کرد کلا!

اینکه بدون هیچ توضیحی یهو رایتون از من به یاسین برگشت، عجیبه. پست بدون توضیحات و فقط رای تو اون مقطع پست عجیبیه. بعد اون موقع من که نه، ولی برلین می‌تونست بره جز ۲ نفر آخری برای اعدام جای هادی. در نتیجه اون رای یهویی معنی ش این بود که ترجیح می‌دین برلین بره تو ۲ نفر آخر تا هادی (رامتین که بود). بعد اینکه تهش باز به هادی رای دادین نه رامتین جالبه. یعنی سعی کردین که هادی نره تو دو نفر آخر، ولی بعد که رفته بهش رای دادین! اگه احیانا رامتین مافیا باشه که بعید نیس، مافیا می‌شین با احتمال بالایی برای من :دی

===
@مهدی

من یه چیزی راجع به انگیزه شهردار از اعمال نقش در اعدامی اول گفتم ولی ندیدم اشاره ای بکنید بعدا. ببینید از نظر من شهردار به جز اینکه خود رامتین باشه (که نیست خب الان با چیزی که از داستان فرعی و اتفاقات شب فهمیدیم) اونجا کاری نمی کنه. اگرم بکنه رای مستقیم به خروج هادی چرا؟ هادی واقعا استیلش به گناهکارا نمی خورد. خب ملغی می کنه منطقا. نمیدونم بهرحال این برداشت من از نقش و فلسفه شهرداره. مگه اینکه دست لیلون باشه. که خب فکر نمی کنم با توجه به اهمیتش.

پس از نظر من طبق این تحلیلم رای خروج دیشب کار سناتوره و به همین دلیل احتمال بالایی که من می دم اینه که رامتین مافیا باشه.

محمد تو هم خیلی گیج می زنی این دور. کجا گفته شده قاتل 0 ئه؟ نوشته 0 یا 1 یا 2.

خیلی با این استدلالت برای ملغی کردن اعدام موافق نیستم، از این جهت که می‌تونسته واقعا به هادی شک داشته باشه و در نتیجه اعدام شدنش به نفع بازی باشه از نظرش + ملغی کردن صرفا یه روز می‌ندازتمون عقب چون همونطور که خودت می‌دونی بازی با اعدام برای بی‌گناها باز می‌شه، وگرنه که تو شب گناهکارا قوی‌ترن. الان فرض کن رامتین شهردار، ملغی می‌کرد اعدام رو. بعدش چی می‌شد؟ فرداش دوباره رو خود هادی شک نبود به عنوان گزینه اعدام و روز از نو روزی از نو؟

این انتقاد به خودمم می‌تونه وارد شه ها، ولی پستات یه کم این حس رو می‌ده که می‌خوای همه رو مطمئن کنی شهردار تو بازی مونده و بعدا که سناتور از قابلیت شهرداری ش استفاده کرد، اون بشه شهردار بازی و تا آخر بازی بمونه :دی

====

پست پویا (۲۵۱) خیلی خوب بود (قسمت در مورد امین خلفی ش به طور خاص)، اکثر حرفایی که در خصوص امین خلفی تو ذهنم بود رو زد اتفاقا تو این پستمم می‌خواستم تهش به امین خلفی رای بدم. خیلی حرف اضافه‌ای ندارم، همونطور که تو پستای قبلیم گفتم من به رای دادنش به یاسین پشت بند من انتقادی ندارم و به نظرم می‌تونسته حرفای من براش قابل قبول باشه و رای بده، اما تغییر رای و ادامه کار مضحکی داشت (رضا هم قسمت پستم در مورد خلفی در فاز قبل رو نقل قول کرده تو پست ۲۵۳) :دی

رای به اعدام: خلفی

===

اینا تا پست داستان گاد :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@پویا:

در پست بعدی که دادی بله چاوش و رضا رو درصدی گفتی فکر کنم ولی این سوال من قبل از پستت بوده قطعا، چون بعدا که نظرت راجع به چاوش رو دیدم حل شد قضیه، مشکل سوالمم متوجه نشدم راستی:دی بلاخره دوست دارم شخصیتای مطرح در مورد سادید، نوع بازی و.... همدیگه نظر بدن:دی کجاشه مشکلش؟

@خلفی:

اینو پویا گفته بهت، منتظرم جوابشو بشنوم چون برای منم سواله. و با این قسمت از کارت که وقتی اینطوری گناهکاری برلین برات وحی منزل شده بود که از راه رسیدی و پست دادی و پشت بندش رای هم دادی چی شد که تغییرش دادی رایتو؟

@چاوش و @همه :

من سه بار دفاعیه رامتینو خوندم و خدایی وقتی با مدل بازیش یه جا میذاشتی بیگناه تر از هادی بود، هادی با اینکه بیگناه بود ولی بی پرواییش و رگ گذاشتنش اونو به اینجا رسوند و به نظرم بیگناهایی که بهش رای دادن هیچ تقصیری ندارن. حرکتاش فقط یه ذره خفیف تر از شایان بود (جو، اعتماد به حرفای عجیب که هیچ جوره نمیشه تو اون فاز اونقدر راحت بیانشون کرد که من مطمئنم رگ میذارم و درصد 95 میدم و ...) که فکر کنم یه جا عرفانم اشاره کرد. اتفاقا من از رای به هادی بیشتر حس بیگناهی میگیرم حالا البته شما رای ندادی با اونایی که رای دادنه روی صحبتم:دی در مورد رای های رامتینم به نظرم نفرات اولی که بهش رای دادن قطعا از خودشون نبودن، ولی نفرات بعدی میتونن گزینه گناهکاری باشن. مخصوصا اون دسته از دوستان عزیزی که رامتین براشون تیپیکال معمولی رامتین بود رو میگم:دی رای مهدی و آرش و فری فقط برام قابل هضمه. با امان گیرنده ها هم که مشکل اساسی دارم:دی مثلا دوست دارم بدونم پویا چطوری با دفاعیه رامتین قانع نشده:دی یا خلفی چطوری یهو از بین سردرگمی این که رامتین و هادی جفتشونم مشکوکن رها شد و رای به رامتین داد؟ خود برلین اگه الان زنده بود من کلی ازش سوال داشتم حتی! برلین اصلا بیگناهی رفتار نکرد با بحثای قبلش با چاوش اصلا کاری ندارم چون تغییر رای من بهش اصلا به خاطر اونا نبود که در مورد این پایینتر مفصل توضیح میدم.
در مورد رایم به چاوش چند جا دیدم سوال شده. منتظر بودم چاوش ببینم اگه جواب ندم خود چاوش پیگیری میکنه مجددا که از شانس بدم فعلا نیست:دی فری سوال پرسیده به صورت جدی و من گزینه مشکوکشم. فری من از خودت یه سوال دارم. چرا به رامتین رای دادی؟ غیر از این بود که بهش مشکوک بودی باهاش دیالوگ داشتی سوال و جواب میکردی و مجبور بودی بلاخره به یکی رای بدی و گزینه مشکوک ترتو انتخاب کردی و بهش رای دادی؟ اگر من با چاوش هیچ بحثی نداشته باشم و زارت بیام بگم رای به اعدام چاوش این حرکت میتونه منو برای تو مشکوک کنه، گفتم گل و بلبل نبودیم کلا. چند جا نوشتم که حس خوبی ازش نمیگیرم، مکالمه داشتم باهاش و حس کردم وقتی بهش گیری میدم جوابمو میده و منطقیم جواب میده و برمیگرده یه ایراد هم به سوالم وارد میکنه، ایرادی که وقتی بهش فکر میکنم میبینم آره اصلا لزومی نبود من اینو بپرسم. در حالت عادی کسی با من این کار رو بکنه بهش مشکوک میشم و بهش میگم خوبی؟:دی میگم هدفت چی بود اینو پرسیدی و پا پیچش میشم ولی چاوش اینطوری رفتار نکرد و شکمو بهش بیشتر کرد که چرا داره با لطافت برخورد میکنه. حالا این میتونه به سبک بازیش برگرده میتونه به زرنگیش برگرده و یا میتونه به نقشش برگرده. شکم و رایم به نظر خودم نامعقول نبوده. حداقل نامعقول تر از خلفی نبوده حرکتم که از راه رسید و یه جمله چاوش رو آورد به رای چاوش رای داد. حتی اگه پستای دیروزمو خونده باشی دلیل گفتم برای رایم(به نظرم محتاط تر داره بازی میکنه و بعضی جاها حتی به قول مهدی مسالمت امیز هم کنار میاد باهات رای دادم و منتظرم واکنش خودش و بقیه مثلا مهدی که واکنش داد رو ببینم اگر لازم باشه تغییرش میدم حالا به هر دلیلی ممکنه با حرفای خود چاوش تغییرش بدم و یا با حرفای دیگران.) اما عوض کردن رایم به سمت برلین. برلین و چاوش بحث داشتن من خوندم اون بحثارو به نظرم برلین شبیه گناهکارا نبود تو اون بحثا. تا وقتی که برلین وارد بازی شد دیشب.

کامل گفته که چرا بهش رای میده و پرواضحه که بیشتر به خاطر پاپس کشیدن رای داده تا تناقض و اینها که البته اونم بخشیشه. برلین در جواب این پست طبیعتا باید میمومد میگفت من کجا پا پس کشیدم یا پا پس نکشیدم و دفاع میکرد از خودش. ولی چی گفته؟

مقابله به مثل، چون رای دادی به من پس گناهکاری و بدون دلیل برگشته به چاوش رای داده بلافاصله! این حرکت آیا از نظر شما بیگناهیه؟ مخصوصا که جای اینکه بیای دفاع کنی از خودت ناآگاها رو آگاه کنی و رای چاوش (با هر سایدش کاری ندارم) رو منتفی کنی مینویسی من در مورد تو هیچوقت اشتباه نمیکنم و بولدش کنی؟ :دی و جالبه تلاشی برای هیچی نکرده و علنا گفته که مشکلی با رای دادنت ندارم، اگه بیگناهی چرا نباید مشکل داشته باشی؟:13:

@مهدی:

من حس میکنم فک نمیکردن رامتین هدف قرار بگیره به خاطر همین به لباسش اهمیت ندادن و کلا این حسم دارم که تو دفاعیه بودن رامتین و نقشه استفاده شون از سناتور کلا گیجشون کرده و حواسشون به اون بند شهردار نبوده:دی البته یه احتمال دیگم هست که اینا بازین:دی مثلا میخوان مافیا رو خنگ جلوه بدن:)) الان یا یه گروه مافیای لول 3 داریم یا یه مافیای کلا لول 1:))

@چاوش:

از هر 20 نفری که وارد بازی شدن 40 نفرشون اول بحث وارد بحث رامتین و هادی شدن چند کلمه باهاشون معاشرت کردن:دی برای رایم صبر کردن تازه تا آخر شب، بعد خلفی چند ساعت مونده به رای گیری میاد دو تا جمله نقل قول میکنه و رای میده و میگه فلانی و فلانیم برام مشکوکن ولی میخوام دیالوگ داشته باشم باهاشون. به نظرم حرف اولیه برلین اگه کمتر از بحث رامتین و هادی نباشه بیشترم نبوده که اینطوری به چشم خلفی بیاد:دی

@صدرا:
اون توضیه ریش سفیدانه اول بازیت و دلسوزیت برای شهر با این رای ندادنت نمیخونه صدرا:دی کدومو باور کنیم؟

@فری:

چرا ذهنت میره جاهای بد؟:دی نمیتونم از جواب اون سوالم در مورد مثبت بودنت استفاده کنم یا مطمئن تر شم؟ بحث سیدبندی رو درک نمیکنم که چرا انقدر کشش میدین:45: یه ایده ای بود به ذهنم اومد مطرحش کردم و گفتم کلا علاقه دارم به اینا، دست خودم نیست. پس خاکستری نکن منو برای خودت.:دی

اینو خود شما گفتی قبل رایت. اگه انقدر ساده بود تشخیص بیگناهی هادی پس اینا چیه؟:دی من کلا هر کسی این مدلی خیاری بازی کنه به قول دوستان نمیتونم حرفاش رو قبول کنم چون منطق حرفاش کم بود و سرشار از احساسات بود. با اینکه رامتین گناهکارتر بوده برای بعضیا کاری ندارما توضیح بابت اینه که هادی کم گناهکار نمیخورد بهش.

@عماد:

خود چاوش به این ایراد من جواب منطقی تری داد، شکم منم از همینجا بهش زیاد شد که وقتی جوابت انقدر منطقیه چرا از کسی که یه سوال این مدلی ازت پرسیده راحت رد میشی:دی
راستی پستایی که داری میدی رو نگاه میکنم یا چیزایی که همه تکرار کردنو تکرار میکنی یا مثلا با کسی که مرده و بینمون نیست مکالمه برقرار میکنیا:دی با این مدل دفاع ریزی که از پویا کردی هم حال نکردم نمیدونم چرا:دی

@مهسا:

از کجا میدونی فکرم رفته جاهای بد؟ :/ شاید صرفا کنجکاویه میخوام بدونم اون لحظه با چه سناریویی این سوالو از من پرسیدی که برای بعدا ازش استفاده کنی، که جوابم ندادی سوال رو.

من باب رای هاتو تغییرشون، این چیزی که از رفتار چاوش تعریف کردی که باعث شده بهش رای بدی خیلی ریزه قبول نداری؟ ضمن اینکه چاوش بازیکن خیلی منطق محوریه، یعنی نمیاد کسی که صرفا ازش سوال پرسیده رو ببره زیر سوال و برای کنجکاوی احترام قائله کلا، حالا کار ندارم که تو قانع شدی با همین که بهش رای بدی، میخوام بدونم این قضیه چطوری برات از جریانات رامتین و هادی پررنگ تر بوده؟ چطوری خودت رو راضی کردی که فعلا موضعی انتخاب نکنی توی درگیری اون دو؟ من حس کردم شاید دلیل اینکه به یکی از اون دوتا رای ندادی این بوده که احتمال بی گناهی جفتشون میرفت و برات خیلی ریسکی بود که بهشون رای بدی و به گزینه سیف تری رسیدی، ضمنا تو باید حدس میزدی که در نهایت هادی و رامتینن که میرن برای دفاع و انتخاب از بین این دو خواهد بود و تو نهایتا مجبور میشی که یکی رو از بین این دو انتخاب کنی چرا از همون اول این کار و برای خودت نکردی و به این نتیجه نرسیدی؟ حد اقلش تا لحظه ای که گاد نگفته بود باید عوض کنین عوض نکردی، البته این ایراد فقط به تو وارد نیست خیلیای دیگم که رای پرت دادن بهشون وارده.

درباره اون بحثم با صدرا در جواب خود رامتینم گفتم که هادی بی منطق بود ولی شکل بازیش بی گناهی بود یعنی این کارا رو احتمال اینکه هادی بی گناه انجام بده بیشتر بود و خوب همونطور که گفتم شنناخت قبلیم ازش باعث شد بی منطقیاشو تا حدودی برای خودم توجیه کنم. من بخاطر رای به هادی به کسی ایرادی نگرفتم که الان بخواین اون رایا رو توجیح کنید، این حدس و زدم که با توجه به کمبود منطق تو پستاش رای بیاره.

- - - Updated - - -

@پویا:

@خلفی:

@چاوش و @همه :

@مهدی:

@چاوش:

@صدرا:

@فری:

@عماد:

@مهسا:

از کجا میدونی فکرم رفته جاهای بد؟ :/ شاید صرفا کنجکاویه میخوام بدونم اون لحظه با چه سناریویی این سوالو از من پرسیدی که برای بعدا ازش استفاده کنی، که جوابم ندادی سوال رو.

من باب رای هاتو تغییرشون، این چیزی که از رفتار چاوش تعریف کردی که باعث شده بهش رای بدی خیلی ریزه قبول نداری؟ ضمن اینکه چاوش بازیکن خیلی منطق محوریه، یعنی نمیاد کسی که صرفا ازش سوال پرسیده رو ببره زیر سوال و برای کنجکاوی احترام قائله کلا، حالا کار ندارم که تو قانع شدی با همین که بهش رای بدی، میخوام بدونم این قضیه چطوری برات از جریانات رامتین و هادی پررنگ تر بوده؟ چطوری خودت رو راضی کردی که فعلا موضعی انتخاب نکنی توی درگیری اون دو؟ من حس کردم شاید دلیل اینکه به یکی از اون دوتا رای ندادی این بوده که احتمال بی گناهی جفتشون میرفت و برات خیلی ریسکی بود که بهشون رای بدی و به گزینه سیف تری رسیدی، ضمنا تو باید حدس میزدی که در نهایت هادی و رامتینن که میرن برای دفاع و انتخاب از بین این دو خواهد بود و تو نهایتا مجبور میشی که یکی رو از بین این دو انتخاب کنی چرا از همون اول این کار و برای خودت نکردی و به این نتیجه نرسیدی؟ حد اقلش تا لحظه ای که گاد نگفته بود باید عوض کنین عوض نکردی، البته این ایراد فقط به تو وارد نیست خیلیای دیگم که رای پرت دادن بهشون وارده.

درباره اون بحثم با صدرا در جواب خود رامتینم گفتم که هادی بی منطق بود ولی شکل بازیش بی گناهی بود یعنی این کارا رو احتمال اینکه هادی بی گناه انجام بده بیشتر بود و خوب همونطور که گفتم شنناخت قبلیم ازش باعث شد بی منطقیاشو تا حدودی برای خودم توجیه کنم. من بخاطر رای به هادی به کسی ایرادی نگرفتم که الان بخواین اون رایا رو توجیح کنید، این حدس و زدم که با توجه به کمبود منطق تو پستاش رای بیاره.

آرش
پسندها
337
سلام مجدد همگی :دی

من داشتم فک می‌کردم، یه حالت دیگه‌ای هم به بازی اضافه شد واسم که حالت عجیبیه ولی محتمله. اونم اینکه رامتین واقعا شهردار بوده، مافیا با لباس شهردار زده ش که تابلو باشه لباسه و فک کنیم یکی از مافیا رفته. یعنی رامتین واقعا لباس گرفته، اما لباسش همون نقش واقعی ش بوده و مافیا از اون بند شهردار سو استفاده کرده که یه نفری که مافیا نیس رو ما فک کنیم مافیا بوده :)) سر همین به نظرم خیلی حساب نکنیم روی اینکه یه نفر از مافیا کم شده در ادامه بازی.

یه چیز دیگه هم هست، اونم اینه که لباس رامتین لباس شب بوده، لباس روز نبوده. یعنی برای اعدام احتمالی ش ندادن، برای مرگ در شب + پرسیده شدن در شب داده شده اون لباس. این قضیه خیلی حسم رو به اینکه رامتین واقعا شهردار بوده و خواستن گولمون بزنن قوی‌تر می‌کنه.

چی می‌گی چاوش؟ :دی تحلیل من رو خوندی؟ :دی مافیا چجوری شهردار رو زده باشه؟ :دی شهردار باید دوتا تیر بخوره و مافیا نمی‌تونسته شب ۱ و ۲ بزنه. حتی اگه شب اول قاتل و شب دوم مافیا زده باشه، مافیا از کجا می‌دونسته این رو که بهش لباس داده؟ :دی دیگه اگه رامتین شهردار بوده باشه مافیا بعد از تغییر اعدامی قطعا فهمیده رامتین شهرداره دیگه، چرا باید بزندش و لباس هم بده :دی

از تو بعید بود یه کم :دی
----------------
اما راجع به امین.
این تیکه‌ی حرف مهسا به امین هم خیلی خوب و ریزبینانه بود:
:دی :دی
به نظرم با توجه به تغییر رای دیشب خلفی، محتمل‌ترین گزینه‌ برای یار بودن با رامتینه. چون دیده داره رای می‌آره و می‌دونسته که درنهایت اعدام نمی‌شه، گفته رای بدم دست از سر رایی که به یاسین دادم بردارن :دی منتهی نمی‌دونسته که رامتین تو شب می‌میره. قشنگ حس چنین چیزی دارم از اون پست تغییر رایش.

---------------
@امین
وقتی میگه جالب شد داستانش یعنی چی؟ :دی شهروند اسکی میره؟ وقتی میگه اسکی میری یعنی چی؟ مشخصا گفته گناهکاری دیگه
آرش خیلی کرم داریا جالب شد (تو برداشتت از این حرف چیه؟ :دی)

دیگه اصل حرف رو نپیچون دیگه :دی «جالب شد داستانش» و «داره اسکی می‌ره» کجاش مساوی با اتهام به گناهکار بودنه که تناقض هم دراوردی ازش خیر سرت؟ :دی
برداشتم از اون حرف، حس منفیه که به من داری ولی نمی‌آم بعدا بگم خلفی گفت آرش گناهکاره. خیلی واضح و مبرهنه فرقشون :دی اینکه مساوی با اتهام گناهکاری دیدیش، یعنی ریگی به کفشت بوده :دی

-------------
@فری
در راستای بحث دیروزمون راجع به پیش‌فرض گناهکاری و این داستان‌ها، نظرت راجع به اینی که درباره‌ی خلفی می‌گم چیه؟ :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
چی می‌گی چاوش؟ :دی تحلیل من رو خوندی؟ :دی مافیا چجوری شهردار رو زده باشه؟ :دی شهردار باید دوتا تیر بخوره و مافیا نمی‌تونسته شب ۱ و ۲ بزنه. حتی اگه شب اول قاتل و شب دوم مافیا زده باشه، مافیا از کجا می‌دونسته این رو که بهش لباس داده؟ :دی دیگه اگه رامتین شهردار بوده باشه مافیا بعد از تغییر اعدامی قطعا فهمیده رامتین شهرداره دیگه، چرا باید بزندش و لباس هم بده :دی

از تو بعید بود یه کم :دی
----------------
اما راجع به امین.
این تیکه‌ی حرف مهسا به امین هم خیلی خوب و ریزبینانه بود:

:دی :دی
به نظرم با توجه به تغییر رای دیشب خلفی، محتمل‌ترین گزینه‌ برای یار بودن با رامتینه. چون دیده داره رای می‌آره و می‌دونسته که درنهایت اعدام نمی‌شه، گفته رای بدم دست از سر رایی که به یاسین دادم بردارن :دی منتهی نمی‌دونسته که رامتین تو شب می‌میره. قشنگ حس چنین چیزی دارم از اون پست تغییر رایش.

---------------
@امین

دیگه اصل حرف رو نپیچون دیگه :دی «جالب شد داستانش» و «داره اسکی می‌ره» کجاش مساوی با اتهام به گناهکار بودنه که تناقض هم دراوردی ازش خیر سرت؟ :دی
برداشتم از اون حرف، حس منفیه که به من داری ولی نمی‌آم بعدا بگم خلفی گفت آرش گناهکاره. خیلی واضح و مبرهنه فرقشون :دی اینکه مساوی با اتهام گناهکاری دیدیش، یعنی ریگی به کفشت بوده :دی

-------------
@فری
در راستای بحث دیروزمون راجع به پیش‌فرض گناهکاری و این داستان‌ها، نظرت راجع به اینی که درباره‌ی خلفی می‌گم چیه؟ :دی

خوندم آره اینم میتونه پیش فرضش بوده باشه، کلا رفتاراش خیلی جای توجیح کردن نداره الان تنها چیزی که درباره خلفی فکرمو مشغول میکنه ایزی تارگت بودنشه، دیشب به این فکر میکردم که اگر بی گناه باشه تو دامن کیا میتونه افتاده باشه:دی تو هم خوب میشناسیش اتفاقا، این افتادن تو چالش در عرض چند ساعت بیشتر سبقه گناهکاری داشته یا بی گناهی؟

آرش
پسندها
337
@پویا
دیشب قبل فاز دفاعیه گفتی که دفاعیه‌ها برات خیلی مهمن و روی نظرت تاثیر مهمی دارن و این‌ها. تا قبل از فاز دفاعیه رامتین برات ۵۰-۵۰ بود و می‌گفتی بازیش بازی گناهکاریش نیست. هادی هم گفتی ۶۵-۳۵ بیگناهه و سبک بازیش به بیگناه می‌خوره ولی همه‌چیز ممکنه. بعد رامتین از خودش دفاع کرد ولی هادی از خودش هیچ دفاعی نکرد. چی شد که بعد از خوندن دفاعیه به رامتین رای دادی؟ :دی

@فری
منظورت از پست #292 رو نفهمیدم. یعنی چی تو دامن کیا افتاده باشه؟ :دی

مافیایی
پسندها
73
اولا که خواهش میکنم ازتون اگر بی گناهید از میزان جو دادن و تیکه انداختن و کنایه زدن و این ادا اطوارا بکشید بیرون خیلی رو اعصابه و روی قضاوت شخص بنده تاثیر منفی میزاره. علی الخصوص عرفان و امین
کاملا با این حرف فری موافقم مسخره شو دراوردین دیگه خدایی
جواب حرفای بقیه رو هم تو یه پست میدم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@پویا
دیشب قبل فاز دفاعیه گفتی که دفاعیه‌ها برات خیلی مهمن و روی نظرت تاثیر مهمی دارن و این‌ها. تا قبل از فاز دفاعیه رامتین برات ۵۰-۵۰ بود و می‌گفتی بازیش بازی گناهکاریش نیست. هادی هم گفتی ۶۵-۳۵ بیگناهه و سبک بازیش به بیگناه می‌خوره ولی همه‌چیز ممکنه. بعد رامتین از خودش دفاع کرد ولی هادی از خودش هیچ دفاعی نکرد. چی شد که بعد از خوندن دفاعیه به رامتین رای دادی؟ :دی

@فری
منظورت از پست #292 رو نفهمیدم. یعنی چی تو دامن کیا افتاده باشه؟ :دی

یه جوریه آخه :دی خیلی رویایی میشه مثلا یه گناهکار اینجوری دم به تله بده، وقتایی که من بی گناه بودم حد اقل اینجوری بوده هرکی این شکلی می افتاد زیر دست و پا آخرش مشخص میشد بی گناه بوده که بد بازی کرده:دی همین دورم هادی اینطوری شد البته با کمک سناتور. حالا تو سوالمو جواب بده، خلفی وقتایی که بی گناه بوده بیشتر اینجور حرکتایی کرده یا گناهکار؟

آرش
پسندها
337
یه جوریه آخه :دی خیلی رویایی میشه مثلا یه گناهکار اینجوری دم به تله بده، وقتایی که من بی گناه بودم حد اقل اینجوری بوده هرکی این شکلی می افتاد زیر دست و پا آخرش مشخص میشد بی گناه بوده که بد بازی کرده:دی همین دورم هادی اینطوری شد البته با کمک سناتور. حالا تو سوالمو جواب بده، خلفی وقتایی که بی گناه بوده بیشتر اینجور حرکتایی کرده یا گناهکار؟

خودش همیشه دور رویین‌تنش رو مثال می‌زنه که یه سوتی داده و همه ریختن سرش حرفشو گوش نکردن. :دی منتهی جز اون، هم دور بیگناهی ازش دیدم که خوب و محکم بازی کرده، هم دور گناهکاری‌ای که سوتی پشت سوتی داده و اعدام شده، مثل دور ۱ همین سایت، که با هم یار بودیم. حالا اون از یه جا به بعدش برنامه‌ریزی شده بود ولی فرقی تو اصل ماجرا نداره به نظرم. دور دلقکش هم همین‌طوری بود :)) گناهکاری که بد بازی می‌کنه و اعدام می‌شه، تو ذهن بقیه نمی‌مونه ولی بیگناه چرا. شاید به خاطر همین اینجوری فکر می‌کنی:دی
درکل منظور سوالت رو نفهمیدم چون عملا یعنی داری می‌پرسی خلفی وقتی بد بازی می‌کنه بیگناهه یا گناهکار. خب جفتش ممکنه چه ربطی داره :دی اینجوری دیگه کلا باید منطق رو کنار بذاریم براساس دورهای قبل رای بدیم :دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@مهسا خانوم

اگه فرض رو بر این بگیریم که مافیا لکتر داره

شما که پستا رو درست و با دقت می‌خونین دیگه چرا :-" گاد که تو پست بالانسش گفته مافیا حتما گادفادر و سناتور و لکتر داره :دی

بعد این حرفایی که در پست‌های ۲۵۶ و ۲۵۸ و ۲۶۰ زدین رو من خیلیاش رو تو پست خودم گفته بودم یا رد کرده بودم. چطور شده که بدون هیچ اشاره‌ای به پست من، باز همون حرفا رو زدین؟ نمی‌خونین پستای من رو؟ این رفتار بی‌گناهی نیست خیلی به نظرم.

===
پست ۲۶۳ آرش خوب بود، مخصوصا قسمت حرفه‌ای ش. موافقم با اون اگه رامتین مافیا باشه، هنوز ولی به نظرم یه احتمال اندکی هست که شهردار باشه. مثلا شب اول قاتل زده باشدش، شب دوم مافیا با لباس. درست می‌گی که مافیا نمی‌دونسته که شب اول تیر خورده، ولی ضرری نداشته خیلی لباس + تیر زدن بهش در اون شب، تهش نمی‌مرده فرداش دوباره همین کار رو می‌کردن :دی
===
@فری
نظرات و تحلیلاتونو از اتفاقات شب خوندم، پستای مفیدی بود مخصوصا پستای چاوش و مهدی تقریبا تمام احتمالاتو بررسی کردن فعلا چیز جدیدی ندارم اضافه کنم و تکرار مکررات نمیکنم فقط یکی دوتا سوال دارم یکیش از چاوشه، که گفته بود شاید مافیا بخواد لباسی بده که لو بره، این و نفهمیدم چرا بخوان لباسی که میدن لو بره؟
سوال خوبیه :دی برای اینکه بخوان نشون بدن که ضعیف شدن، ولی معلوم نکنن که کدوم نقششون رفته. یا حتی برای اینکه یه بی‌گناه رو بکشن با لباسی که تابلو هست لباسه، اینجوری ما فک می‌کنیم یه مافیا مرده و ضعیف شدن (چون لباس تابلو هست) در حالی که هیچ مافیایی نمرده و قوی هستن هنوز. برای اواخر بازی این خیلی چیز مهمی می‌شه.

===
@مهسا خانوم دوباره

خود چاوش به این ایراد من جواب منطقی تری داد، شکم منم از همینجا بهش زیاد شد که وقتی جوابت انقدر منطقیه چرا از کسی که یه سوال این مدلی ازت پرسیده راحت رد میشی

هی من با خودم می‌پرسم کجا باید به شما باید گیر دادنم رو ادامه می‌دادم که شما می‌گین، یه بارم ازتون پرسیدم حتی، این بوده؟ خب دقیق بپرسین :)). چون به نظرم ایراد درستی بود اتفاقا، یعنی نکته سنجی خوبی هست این گیرا و واکنش گرفتن از طرف مقابل مهمه. این خیلی شبیه ایراداتی هست که می‌گیریم که طرف می‌گه فلانی مافیا س، می‌گیم عه چرا نگفتی فرقه نکنه خودت فرقه‌ای حواست بوده فرقه نیست. یعنی به نظرم گیر بی‌ربطی نبوده که بخوام ادامه بدم :دی

ولی الان به حد کافی گیر پیدا کردم براتون :))

====

کلا از فری و پستاش هم راضیم، باریک الله :دی

===

چی می‌گی چاوش؟ تحلیل من رو خوندی؟ مافیا چجوری شهردار رو زده باشه؟ شهردار باید دوتا تیر بخوره و مافیا نمی‌تونسته شب ۱ و ۲ بزنه. حتی اگه شب اول قاتل و شب دوم مافیا زده باشه، مافیا از کجا می‌دونسته این رو که بهش لباس داده؟ دیگه اگه رامتین شهردار بوده باشه مافیا بعد از تغییر اعدامی قطعا فهمیده رامتین شهرداره دیگه، چرا باید بزندش و لباس هم بده

از تو بعید بود یه کم

خوبه نوشتم ته پستام که تا کجا خوندم، در نتیجه نه نخوندم پستت رو و واضح بوده :دی
مرض داشت این پست به نظرم، مخصوصا «از تو بعید بود یه کم» ش. الان تو پست من که توش این ایده رو مطرح کردم خوندی، بعد ۴ خط پایین‌ترش که گفتم شروع کنم از صفحه ۱۳ خوندن پستا رو نخوندی؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
متاسفانه چون پویا جان کم میتونه انلاین و فعال باشه، اگه تا شب دوباره نتونه بیاد من گزینه رایم پویا هست.
دیشبم بخاطر جو راه افتاده بهش رای ندادم.

یه بار میتونی مختصر و مفید علت مشکلت و رای احتمالیت با پویا رو واسه من توضیح بدی؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@چاوش:
سلام مجدد همگی

من داشتم فک می‌کردم، یه حالت دیگه‌ای هم به بازی اضافه شد واسم که حالت عجیبیه ولی محتمله. اونم اینکه رامتین واقعا شهردار بوده، مافیا با لباس شهردار زده ش که تابلو باشه لباسه و فک کنیم یکی از مافیا رفته. یعنی رامتین واقعا لباس گرفته، اما لباسش همون نقش واقعی ش بوده و مافیا از اون بند شهردار سو استفاده کرده که یه نفری که مافیا نیس رو ما فک کنیم مافیا بوده سر همین به نظرم خیلی حساب نکنیم روی اینکه یه نفر از مافیا کم شده در ادامه بازی.

اگه رامتین شهردار بوده یعنی شب قبل هم بهش تیر زدن؟ چون توی توضیحات نقش نوشته که با یه بار تیر نمیمره. خیلی بعیده که مثلا امشب قاتل بزنتت فردا مافیا یا برعکس. نمیدونم حس میکنم منطقی نیست و هم چیو نمیشه اینطوری با خط کش دقیق اندازه گرفت:دی
یه چیزی هم هی میخوام از صبح بگم یادم میره، با توجه به سابقه حضور در گروه گناهکاری که دور قبل داشتم وقتی گاد تعجب میکنه و تعجب خودش رو اعلام میکنه که قطعا نشون از اتفاقای خیلی مهم توی شبه توی گروه مافیا آشوب بر پاست و کلا بیشتر اونجا صحبت میکنن تا اینجا:دی اینجارو میخوننا ولی اونجا نظر میدن:دی البته نمیشه خیلی جدی گرفت این رو ولی به هر حال چیزیه که به ذهنم اومد و احتمال میدم چاوش و محمد و مهدی . عرفان که مدام اونجا تئوری میدادن احتمالش کمه مافیا باشن.
این تاکید روی خودزنی جالبه واسم، چرا باید خودزنی کنن کسی رو که فردای بازی می‌تونه بیاد به عنوان شهردار بازی کنه. اگه می‌خواستن شب یه سهمیه قتل رو روی یه بازیکن خودشون استفاده کنن، خب چه مرضی بود از سناتور استفاده کنن؟
تاکید خاصی نکردم فقط چون توی داستان اشاره شده نظرمو جلب کرد.:دی یعنی منظورت اینه رامتین اگر شب نمیمرد به عنوان شهردار میتونست بازی کنه؟ یا با اعدام روز بعدش شهردار معرفی میشد(که این ممکن نیست)؟ متوجه نشدم این تیکه رو. این قضیه خودزنی فقط در حد یه تئوری بود که خودمم خیلی نتونستم باهاش کنار بیام و ولش کردم.
اینکه بدون هیچ توضیحی یهو رایتون از من به یاسین برگشت، عجیبه. پست بدون توضیحات و فقط رای تو اون مقطع پست عجیبیه. بعد اون موقع من که نه، ولی برلین می‌تونست بره جز ۲ نفر آخری برای اعدام جای هادی. در نتیجه اون رای یهویی معنی ش این بود که ترجیح می‌دین برلین بره تو ۲ نفر آخر تا هادی (رامتین که بود). بعد اینکه تهش باز به هادی رای دادین نه رامتین جالبه. یعنی سعی کردین که هادی نره تو دو نفر آخر، ولی بعد که رفته بهش رای دادین! اگه احیانا رامتین مافیا باشه که بعید نیس، مافیا می‌شین با احتمال بالایی برای من
آره من مهمون بودم و فقط میتونستم چک کنم و پیام نمیتونستم زیاد بدم کلا اون تایم. به خاطر همین بدون توضیح و سوال و جواب رای دادم. در ادامه احتمالا خواهی دید که چطور شده به برلین رای دادم توی توضیحاتم گفتم. وقتی من به شما رای دادم دو تا رای داشتی هادی هم دو تا بود فکر کنم رامتین ولی زیاد بود. اگر شرایط همونطوری میموند واقعا باید بین هادی و رامتین حسی رای میدادم. اون لحظه که برلین با حرفاش منو به خودش مشکوک کرد اومدم رای بدم متاسفانه شرایط خیلی سختی هم داشتم برای کار کردن با سیستم و گوشی و این چیزا هم از لحاظ اینترنت هم موقعیت مکانی که توش بودم. وقتی رایمو دادم برگشت خلفی به رامتین رو ندیده بودم اصلا، شاید اگر میدیدم با توجه به شکی که به برلین کرده بودم و اون رای پس گرفتن یهویی خلفی یکی از دلایلم برای تغییر رای این بود که بهتره برلین بره به دفاعیه تا شما. یعنی توی ذهنم هم ربطی به هادی نداشت قضیه که نذارم هادی بره دفاعیه. چه دلیلی میتونه داشته باشه که نخوام هادی بره دفاعیه؟ اتفاقا به نفعمم میشد الان اگه اینطوری بود چون هادی بیگناهه. اگه هم میخواستم هادی بره تو دفاعیه که کار سختی نبود بازم رای دادن بهش. در کل متوجه این جملت نمیشم من که سعی کردم هادی نره تو دفاعیه بعد که رفته بهش رای دادم. هادی بیگناه اعلام شده و من اگه هم تیمی رامتین باشم چرا باید اول سعی کنم یه بیگناه نره تو دفاعیه بعد که رفت بهش رای بدم؟ اگه رای آخرم به رامتین بود باز این حرفت منطقی تر بود:دی

@فری:
از همونجا که بلافاصله بعد اینو گفتن مینویسی برام خاکستری شدی:دی
ریز هم اگه باشه شکم به چاوش بلاخره شکه بعدم من چاوش رو اعدام نکردم که الان تفتیشم میکنی:دیشک داشتم رای دادم بعد شکم به یکی دیگه بیشتر شده و تغییر دادم. رامتین و هادی هنوزم برای من عجیبن اونطوری یکهو رفتن توی رای گیری در حالی که هر کی از راه میرسید میگفت مدل رامتین همینه نمیشه گفت گناهکاریه، هادی هم بیگناهه جوگیره نمیدونم .... . به من که با هیچ کدومشون بازی نداشتم حق نمیدی که بیشتر بهشون فرصت بدم برای تشخیص گناهکاری؟ وقتی نمیدونم یا باید حسی و شانسی رای میدادم که اعتقادی ندارم یا رای نمیدادم کلا که به این اصلا اعتقادی ندارم یا هم همین کاری که کردم رو میکردم. آره خب احتمال بیگناهی هر دوتاسون هم چیزیه که چند بار اومد توی ذهنم. نه فری مشخص نبود کی میره دفاعیه من واقعا فکر نمیکردم جفتشون برن دفاع. احتمالا اگه میدادم اینطوری بود که حداقل یکیشون میره دفاع با یکی دیگه که مشخص نبود کیه.من هنوز در شوک اینم که چطوری ملت دفاعیه رامتین رو تونستن رد کنن و بهش رای بدن:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین